Utstyrsbehov

De første årene i ABI trenger barna basis treningstøy og sko som egner seg for bruk innendørs (trøye, bukse/kortbukse og gymsokker). På dette stadiet trener barna i de treningsklærne de allerede har.

Når barna introduseres til de ulike lagidrettene i ca 6-årsalderen trenger de også treningsklær og sko for utebruk. Barna vokser i rykk og napp og vi oppfordrer til å tenke praktisk og økonomisk. Ønsker dere klubbklær får dere kjøpt dette på Nor-Contact i Trondheim sentrum eller på Heimdal, men dette er ikke et krav.

Til lagidrettene (fotball, håndball,innebandy) får ungene utlevert en egen Sjetnedrakt, som brukes i alle idrettene. Drakten beholdes til barnet vokser ut av den og må byttes i en ny eller når barnet slutter i ABI.

Utover klær og sko er det meste av utstyr mulig å låne, men enkelte ting ønsker vi at barna skal ha selv. 

Fotball

Barna må stille med egne leggbeskyttere. Fotballsko er lurt for å gi barna en bedre opplevelse, men ikke et krav. Bruk de joggeskoa dere har i starten. Fotball foregår som regel ute.

Innebandy

Beskyttelsesbriller er påkrevd både på trening og minirunder. Vi har noen briller til utlån, men er en fordel om barna har dette selv når dere vet at barnet skal delta fast. Vi har køller til utlån.

Håndball

Ingen krav utover basis innendørs treningsklær og sko.

Ski

Barnet må stille med eget utstyr, men her bruker dere det dere har.

Friidrett

Vanlige treningsklær til innendørs og utendørs trening.