Aktiviteter

Basistrening

Alle ABI-grupper får tildelt treningstid i de anlegg og lokaler vi har tilgang til. Hver treningsgruppe har sin egen aktivitetsplan som utarbeides av aktivitetslederne i gruppen.

I tillegg til inneaktiviteter er det også forventet at våre aktivitetsledere legger opp til at barna får boltre seg utendørs. På vinteren er ski og skøyter aktiviteter som bør stå på programmet når værforholdene tillater det. Skiaktiviteten kan med fordel legges til Hallsteinkollen hvor skiavdelingen gjør en utmerket jobb med å holde løypene åpne. Skøytebanen på Okstad er et flott sted å ha aktiviteter når denne er klar for vinteren. På sommerstid er det mulig å legge aktiviteter på anlegget ved Sjetne skole, i tillegg til ulike turer i skog og mark, både til fots og på sykkel. Nærliggende lekeparker som parken ved Tillerlandet er også mulig å benytte til aktivitet.

Fra det året ungene fyller seks vil barna trinnvis bli introdusert til lagidrettene i Sjetne IL; fotball, håndball og innebandy. Fotball foregår i sommerhalvåret, mens innebandy og håndball skjer i vinterhalvåret.

Fotball

På sommerstid har de to eldste årsklassene tilbud om fotballtrening på Sjetne og Okstad kunstgress, og deltakelse i en soneserie hvor våre lag møter sine jevnaldrende fra andre klubber på sørsida av byen.

Håndball

Vi har et serietibud i håndball for de to eldste årsklassene. Dette foregår i vinterhalvåret. 

Innebandy

I innebandy kan barna delta på minirunder på noen annonserte helger om vinteren. 

Ski og friidrett

ABI har ikke et eget tilbud i disse aktivitetene, men vil informere de aktuelle kullene ved planlagte aktiviteter.