Aktiviteter

Sjetne Innebandy og Midt-Norge Bandyregion (MNBR) tilbyr ulike aktivieter for barn , unge og voksne.

Vi har et samarbeid med Allsidig Barneidrett i Sjetne IL hvor barn kan spille innebandy en gang pr uke, delta på minirunder 7 helger pr semester og bli med på innebandyskole.

MNBR tilbyr helgeturneringer for de yngste aldersbestemte lagene våre.

Minirunde er arenaen hvor barn i alderen 6-11 år spiller innebandykamper. Dette arrangeres en gang i måneden i vår region i perioden oktober til mars. Man er noen få timer i hallen en helgedag og spiller flere kamper. Påmeldingsfristen er en uke før hver turneringsdag. På minirunden er det idrettsglede som er i fokus. Det er selvfølgelig også kiosksalg og premier til alle som spiller. Det er også mulig å låne utstyr i hallen.

Weekend League er konkurransetilbudet til 12-åringer. Banestørrelsen er øket en del siden tiden på minirunder (og også litt i fra Mini League), og det er også kommet til 2 utdannede dommere. Fortsatt spilles det rundevis. Det betyr en kampdag i måneden hvor man spiller flere kortere kamper samme dag. Man melder seg på en uke i forkant av turneringsdagen og bestemmer selv hvor mange runder man vil være med på i løpet av en sesong. Vi fører ikke kampresultater eller tabell.

Seriespill tilbys fra 13 år til og med senior, ungdomsserier og seniorserier. 

Innebandyskole. Hvert år en helg i november arrangerer Sjetne Innebandy innebandyskole for barn i alderen 1. - 4. klasse.

Vi legger opp til øvelser, spill og lek noen timer på lørdag og søndag fordelt på 3 baner.

Vi serverer lettspist mat, og alle får en deltagerpremie.

Følg med for påmelding i aktivitetskalenderen.