Sjetne G13 vant Trøndersk mesterskap i fotball (OBOS Cup) i 2022.

Postet av Sjetne Idrettslag den 4. Nov 2022

Så tidlig som 4. mars i år startet Sjetnes lange ferd mot finalen i OBOS-cup 2022 som ble spilt på M.U.S Stadion Sandskogan på Stjørdal i går, med innledende puljespillskamper mot hhv Lensvik, Nardo og Freidig. 

Med ballbesittende og god fotball gikk Sjetne ubeseiret gjennom alle puljekampene, og sikret sluttspillplass på toppen av tabellen i pulja før sommerferien. 

Etter sommerferien startet sluttspillet, der Sjetne beseiret Byneset i første sluttspillkamp (1⁄8-dels finale). 

Deretter ble Overhalla trukket som motstander, og en tøff bortekamp i kvartfinale ventet som neste hinder. Sjetnegutta ristet av seg den 4 timer lange bilturen til Overhalla, og tok med seg en imponerende seier hjem til Sjetnemarka. 

I semifinalen ventet et meget vanskelig lokaloppgjør mot naborivalen Tiller på Sjetne kunstgress. Sjetne fikk ikke dreis på spillet sitt i første omgang, og lå under 0-2 til pause. 

I 2. omgang fikk laget omsider sin første nettkjenning, og så seg ikke tilbake etter dette. Med en solid ketchupeffekt, og hele 7 mål i løpet av 2. omgang, vant Sjetne svært fortjent 7-2 til slutt. 

Finalebilletten var sikret!

Finalen i OBOS cup ble spilt på M.U.S stadion Sandskogan på Stjørdal i går kveld, i et uvanlig varmt og flott høstvær, på en utsøkt stadion, med strålende rammer for finalekamp og minneverdige fotballopplevelser for spillerne. På motsatt banehalvdel sto hardtkjempende Kattem som finalemotstander. Kampen kom raskt inn i Sjetnes spor, der gutta gikk opp i både 1- 0 og 2-0 før det var gått fem minutter av kampen. 

Med sitt ballbesittende grunnspill, sine presise pasninger i laget og nøyaktighet foran mål i finalen, ble dette til slutt en meget fortjent seierskveld for Sjetneguttene. 

Sjetne G13 kan dermed stolt kalle seg trøndersk mester i årsklassen i 2022. 

Gratulerer til en sammensveiset og flott gjeng med blide fotballgutter, som virkelig har vist utviklende og god Sjetne-fotball i sesongen som har vært.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.