Tusen takk Henning Olstad

Postet av Sjetne Idrettslag den 3. Nov 2022

Henning Olstad, en av de største ildsjelene i Sjetne IL døde natt til lørdag 29.oktober 2022. Henning har betydd mye for Sjetne IL og spesielt Sjetne Fotball, han var aktiv i idrettslaget i over 20 år og har lagt ned utallige frivillige timer til det beste for Sjetne IL. 

Først som leder i Allsidig barneidrett og trener i samme avdeling, videre ble det engasjement som fotballtrener for alle tre døtrene sine lag og minst 10 år som styremedlem. Henning beskrives som varm, omsorgsfull, engasjert, alltid pliktoppfyllende og faglig dyktig.

Henning var akkurat like begeistret for hverdagsfotballen hjemme på Sjetne kunstgress som bortekamper nord, sør, øst og vest i Trøndelag. Alltid godt forberedt, alltid motivert for å bruke ettermiddager, kvelder og helger på å skape fine fotballopplevelser for spillerne.

I tillegg var han initiativtaker og ansvarlig for at Sjetne ble sertifisert som kvalitetsklubb av Trøndelag fotballkrets. Da hadde han allerede rukket å lede arbeidet som resulterte i Sjetne Fotballs første sportsplan. Han var med på å realisere Okstad kunstgress og de siste årene var han i byggekomiteen og en av de som brukte flest timer på å få bygget nye Sjetne kunstgress. Han var veldig tydelig på at det prosjektet skulle han være med på å fullføre og det fikk han heldigvis.

Innsatsen Henning har lagt ned for jenter som spiller fotball, ikke bare i Sjetne IL men langt utenfor klubbens nedslagsfelt, har gitt store, varige resultater. Det beste beviset må være Sigdal Cup, en feiring av barnefotballen og en av landets mest veldrevne turneringer for jenter – i regi av Henning.

Henning har fått tildelt både NFFs honorære lederstipend og Sjetne IL sin sølvkrans og diplom for mangeårig betydningsfullt arbeid i idrettslaget.

Henning’s bortgang er et stort tap for oss alle, men naturligvis størst hos familien. Våre tanker går til Rikke, Emma, Ida og Solveig!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.