Fotballstart for 2016-kullet

Postet av Sjetne Idrettslag den 15. Aug 2022

Nå ønsker vi straks et nytt kull med barn OG voksne velkommen til fotballavdelingen i Sjetne IL. Endelig er det 2016-årgangen sin tur til å bli del av kampen om lærkula. 

Gled dere – her venter år etter år med vennskap, treninger, kamper, reisecuper, mye glede, noen tårer og fotballutfordringer tilpasset hvert enkelt nivå. I fotballen er det plass til absolutt alle, fra de som vil ha et trygt og sosialt møtested til de som drømmer om Rosenborg. Dette gjelder både barn og voksne – i Sjetne Fotball er vår viktigste oppgave å legge til rette for alle, uansett evner og ambisjoner. 

Det aller viktigste vi lærer av fotballen, både som barn og voksne, er lagfølelsen. Evnen til å forstå hva det betyr – hva det krever og hva det gir oss – å være del av et lag. Fotballoppstarten begynner i august, og her er viktige datoer du bør notere deg allerede nå: 

  • Tir 23. aug: Foreldremøte ABI med info om fotballoppstarten i klubbrommet i Sjetnehallen kl  19.30
  • Søn 28. aug kl 12-14: Oppstartsdag for 2016-kullet og foreldre på Sjetne kunstgress. Gutter og jenter på hver sin halvdel. 
  • Aug/sept: Grillkveld for barn og foreldre i 2016-kullet 
  • 10.-11. sept: Trenerkurs for foreldretrenere i Sjetnehallen. 
  • Søn 25. sept kl 14-16: Sonekveld 1 for 2016-kullet (mange kamper!) 
  • Søn 2. okt kl 14-16: Sonekveld 2 for 2016-kullet (mange kamper!)      

Uten foreldre – ingen fotball
Vi kan ikke understreke nok hvor viktige dere som foreldre er for at aktiviteten til barna deres skal bli vellykket. Her er det plass til alle – barna trenger trenere, lagledere og støtteapparat rundt laget. Vi lover, det er VELDIG trivelig å bli del av gjengen rundt laget, fra første trening til Dana Cup om noen år. 

Spørsmål om fotball i Sjetne IL? Kontakt leder Inge Kappel på tlf 922 26 873 eller e-post: kappel.inge@gmail.com 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.