Sjetne IL Fotball Fritidsordning

Postet av Sjetne Idrettslag den 29. Jun 2022

Informasjon Sjetne IL FFO

Hva er FFO?
Fotball Fritidsordning (FFO) er et fotballtilbud etter endt skoledag for fotball interesserte barn som går i 2., 3. og 4. klasse på Sjetne og Okstad skole. Sjetne IL har pr. i dag plass til 35 barn pr. dag. På FFO er vi opptatt av å skape en god mestringsarena for barna. Vi skal se alle, uansett nivå og kjønn. Vi tilpasser øvelser og utfordringer slik at alle barn opplever mestring i løpet av en trening. I tillegg er vi en god sosial arena som knytter barn sammen på tvers av skolegrenser. Det er utarbeidet en god og gjennomtenkt treningsplan som følges av alle trenere. Denne hjelper oss i å kvalitetssikre arbeidet vi gjør her hos oss. Hvert barn skal oppleve mestring på hver eneste FFO-trening. Det er vårt mantra. Dersom et barn opplever mestring, vil dette skape mer motivasjon og økt glede til trening. Fotball fritidsordningen holder stengt ved normale høytider (Jul, Påske, 17.mai) osv. Ved skolens vinterferie og høstferie holdes FFO åpent som vanlig. Når det gjelder sommerferie så er tanken å holde åpent hele juni, stengt i juli og åpent fra august. FFO holder åpent på skolens planleggingsdager.

Mat:
Vi serverer mat på klubbrommet i TOBB-hallen Sjetne IL alle dager før treningsøkten. Det blir brødmat, pålegg og drikke.

På spesielle anledninger kan det bli servert is, kake o.l. Gi beskjed til lederne dersom det skulle være noen som har spesielle matbehov, allergi o.l.

Fotballtrening:
Da dette er en fotball fritidsordning, legger vi mest vekt på fotballen. Vi tilbyr gode fotballfaglige basistreninger, med egne instruktører. Det legges stor vekt på holdninger og ikke minst et godt sosialt miljø. Alle fotballøktene foregår på Sjetne kunstgress.

FFO Leder

Daniel Anfindsen er tilsatt som leder av Sjetne IL sin fotball fritidsordning, han er 25 år og kommer fra Sandnessjøen. For tiden studerer han idrett. Tidligere har han jobbet hos Sandnessjøen IL sin fotball fritidsordning og har erfaring både som instruktør og administrator hos de.

Åpningstider på tirsdag og torsdag:

1400 - 14.30: Henting, spising og fri lek (løkkefotball)

14.30 - 15.45: Trening

15.45 - 16.15: Rydding / Henting og frilek (barnepass)

16.30: FFOstenger, alle må være hentet eller gå hjem selv.

For å kunne sikre kvalitet på FFO tilbudet og treninger, er det ønskelig at barna ikke forlater FFO før trening er ferdig. Vi har forståelse for at det noen ganger er behov for å ta barna ut tidligere, og da ønsker vi melding om dette på e-post.

Priser FFO 2022 (månedspris):

  • 1 dag i uken 650,-
  • 2 dager i uken 1200,-

Betalingen for FFO er bindende for 1 måned. Sjetne IL sender faktura den 1.hver måned.

Transportkostnader fra Okstad skole kommer i tillegg.

Link tilpåmelding i Rubic:

https://app.rubic.no/Public/Events/3777

Oppstart:

1.september

Ta kontakt med FFO leder Daniel Anfindsen e-post: daniel_anfindsen_@hotmail.com eller mobil 45248621 for mer informasjon, eller daglig leder Espen Refsnes på dagligleder@sjetneil.no 92809045.

Huskeliste: 
✓ Fotballsko/joggesko 
✓ Treningsklær (barna kan gjerne gå i treningsklær denne dagen på skolen) 
✓ Husk skift (viktig å sjekke yr.no alledagene) 
✓ Vi har tilgang til garderober 
✓ Vi stiller med utstyr som fotballer, vester etc. 
✓ Ekstra matpakke/energibar anbefales som energipåfyll ettertrening. 
✓ Godt humør.  😊Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.