Velkommen Tshirt

Postet av Sjetne Idrettslag den 5. Mai 2021

Tshirt er en avdeling i Asveco AS som leverer tekstiltrykk på profil- og arbeidsklær samt profilartikler og annen profilering til bedrifter, idrettslag og forhandlere over hele landet. Vi brenner for faget og jobber hver dag for å utvikle oss. Vi er også en attføringsbedrift som sysselsetter mennesker som har søkt og fått innvilget varig uføretrygd i tiltaket VTA (Varig tilrettelagt arbeide) Det er et samfunnsansvar vi er veldig stolt av og jobber aktivt for å gi en spennende og givende arbeidshverdag til våre arbeidstakere.

Nettbutikken vår Tshirt.no er landets ledende nettbutikker for trykk av eget motiv på tekstiler samt andre produkter. Vi har også en rekke populære trykk som passer for hele familien. Vi har også egen portal for de som ønsker å selge sine egne designs på våre produkter. Driver du for eksempel en podcast, blogg eller er artist, er tshirt.no en perfekt løsning for deg som vil tjene litt ekstra penger på merch/profilering. 

Vi hjelper deg med å se et budskap i nye sammenhenger; på mennesker, på jobb, i sosiale rom vekker oppmerksomhet. Klær og produkter med profilering er et medium som står folk nært. Gjennom et personlig og godt samarbeid vil vi gjerne inspirere deg til å lage gode reklame- og trykkløsninger for deg og dine kunder. Det eneste vi ikke kan trykke på er vann. Utover det er det din egen kreativitet som setter grensene.

Vi jobber hver dag for å gi deg trygghet når du bestiller trykk og profilklær til store eller mindre prosjekter.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.