Årsmøte gjennomført

Postet av Sjetne Idrettslag den 23. Mar 2021

Mandag kveld ble årsmøte i idrettslaget gjennomført digitalt med over 40 deltagere. Etter et år med digitale løsninger var årets årsmøte godt forberedt og det ble et fint og effektivt møte. Protokoll vil komme på hjemmesiden i løpet av et par dager, se i filarkivet. Virksomhetsplanen for Sjetne IL med visjon, verdier, virksomhetside, målsetting, organisasjonsplan og handlingsplaner ble godkjent, denne kommer vi til å legge ut på våre hjemmsider. Sjetne IL sin visjon - Tilhørighet og idrettsglede for alle.

Denne virksomhetsplanen danner grunnlaget for klubbhåndboken som skal jobbes med videre. 

Valgkomiteen bestående av Stine Berg Johansen, Stig Kristiansen, Elisabet Sætern, Helene Holte Gåsvatn og Andreas Lillebø har siden i høst jobbet veldig godt og brukt mye tid på å finne gode kanidater til forskjellige verv, de leverte en komplett innstilling til årsmøte. Godt jobbet og takk for innsatsen!

I styret i Sjetne IL så takket Renee Frisvoll og Sanna Follestad for seg, vi takker de for flott innsats i et krevende år og vi takker Elin Høybakk for strålende innsats som styreleder over flere år. Nytt styret består av Tom Roger Finstad (styreleder), Gisle Bakkeli (nestleder), Kristoffer Henriksen (styremedlem), Arnt Petter Ranheim (styremedlem), Silje Krogstad Sæther (styremedlem) og Petter Bjerken (ungdomsrepresentant).

Det ble også litt endringer i avdelingene. Hele fire nye ledere er på plass fra årsmøte. Vi takker Inge Kappel, Wenche Helgemo, Anita Skylstad og Tore Kvande for innsatsen de har lagt ned i sine avdelinger, betydningsfull jobb som er gjort. Avdelingsledere i Sjetne IL fra årsmøte er Henning Olstad (fotball), Målfrid Heimsbakk (håndball), Marte Irtun Aas (innebandy), Gunnlaug Alseth (Trim), Mikael Helcl (ABI) og Ragnar Melhus (Ski & Friidrett).

Styret i idrettslaget tok en runde på hederstegn etter den offisielle delen av årsmøte var ferdig, det er en stund siden forrige tildeling slik at man på dette årsmøte tildelte ganske mange hederstegnet med sølvkrans og diplom. Hele 10 personer fikk komplett hederstegn. Det kommer egen sak på dette. 

På slutten av møte kom Sjetne ABI med en veldig hyggelig overraskelse, de leverte en sjekk på 40 000 kr hver til idrettshallen og nytt kunstgress. Penger som kommer veldig godt med og idrettslaget sier tusen takk for supert bidrag!


 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.