Sjetne Fotball forbereder sesong

Postet av Sjetne Idrettslag den 3. Mar 2021


 

37 stk deltok tirsdag 2. mars på digitalt trener- og lagledermøte i Sjetne Fotball. Tema var sesongforberedelser og status på lagene.


200 fotballbarn
Sjetne Fotball teller ved inngang av sesongen 2021 rundt 200 spillere fra 8 år og oppover til ungdomsklassene. Alle lag var representert, og alle har kommet godt i gang, med unntak av de aller yngste, som forbereder oppstart straks.

Vi gleder oss til det blir bart igjen, og at Sjetne- og Okstad kunstgress skal gjeninntas med fotballsko og leggbeskyttere. Alle får nye treningstider som gjelder etter påske, tidspunktene håper vi å ha klare før påskeferien.

Samarbeid
Lag innen samme spillform skal trene samtidig minimum en gang i uka. Dette gjør vi for å skape gode relasjoner mellom spillere og trenere, og fordi samarbeid mellom kull blir nødvendig i ungdomsfotballen.

Ved å begynne allerede når barna spiller 5'erfotball (8 år), har vi god tid på å etablere gode forbindelser og utvikle fine forhold.

Klubbdommerkurs
Det blir klubbdommerkurs for 2008-kullet i løpet av ukene 15-17. Sjetnes dommerveileder, Ingri Kappel Kirkbakk, kontakter laglederne for 08-kullet og avtaler tidspunkt.

Sjetne veileder trenerne
Trenerveileder, Thomas Nielsen, informerte om at han vil følge opp lagene etter påske. Han arrangerer også to delkurs av Grasrottrenerkurset etter påske. Dette blir helgene 10.-11. april (delkurs 1), og 17.-18. april (delkurs 2). Av smittevernhensyn blir det begrenset antall plasser (8 stk) på hvert av kursene, og det er forbehold om at kurset kan gjennomføres. Men meld på nå til thomas.nielsen@efa.no.

Kim André Johansen blir ny barnefotballansvarlig, og presenterte seg i møtet. Han vil ha ansvaret for årskullene 7-9 år.

Koronasesong #2
Vi går snart i gang med den andre sesongen som berøres kraftig av koronaen, og på møtet gjorde vi noen refleksjoner rundt "koronasymptomer" i fotballen:

  • Det er færre arenaer å møtes på 
  • Mister vi spillere?
  • Rekrutterer vi mange nok?
  • Hvordan er dialogen med foresatte?
  • Har vi nok foresatte med i støtteapparat? (Trener, lagleder, foreldrekontakt, økonomiansvarlig)

Det er viktig at spillere som uteblir følges opp, slik at trenere og lagledere har kontroll på de som evnt faller utenfor. Også alle foresatte må være godt informert om tilbudet vi har, og det vi skal tilby framover. 

Alle lag skal gjennomføre digitale foreldremøter før påske.  

Baneprosjektet
Daglig leder Espen Refsnes informerte til slutt om status på baneprosjektet. Mer info om dette kommer i egen artikkel.

Presentasjonen fra styremedlem Henning Olstad under møtet kan du lese her.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.