TOBB-hallen Sjetne IL åpner for trening

Postet av Sjetne Idrettslag den 19. Jan 2021

I går kom regjeringen med en oppdatering og nye retningslinjer for idretten. Nå kan barn og unge under 20 år igjen trene tilnærmet normalt både innendørs og utendørs. Voksne kan trene med avstand utendørs men får ikke trene innendørs. Idrettslaget åpner idrettshallen på onsdag i denne uken og treningstider går som normalt fra da. I kveld og i morgen kveld gjennomføres det digitale møter hvor vi skal gå gjennom retningslinjene for trening innendørs. Det er viktig at trenere/lagledere holder seg oppdatert med alle endringene som kommer. Som et alternativ til å klippe og lime inn veldig mye informasjon så legger jeg ved linker til relevante sider. Hallen sine retningslinjer vil til enhver tid holdes oppdatert på vedlagt link, men den blir ikke oppdatert før onsdag morgen siden det kan komme innspill på møtet i kveld. For de som trener i kommunale anlegg bruk vedlagt link til til Trondheim kommune. Legger også ved linker til fotball og idrettsforbundet. Husk at idrettslag kan ha strengere tiltak eller ekstra tiltak enn anbefalinger, da følger vi selvsagt disse på de anleggene vi er på.

 

Link til TOBB-hallen Sjetne IL sin instruks for trening (denne oppdateres onsdag morgen etter møte med trenere i kveld):

https://www.sjetneil.no/p/55587/instruks-trening-covid-19

 

Link til Trondheim Kommune sin veileder:

https://sites.google.com/trondheim.kommune.no/veileder-trondheimsidretten/?fbclid=IwAR1O_Fj7L3o74KpQ9tN-v-7TNz_z3rCR1tyvHIQO8l5PHW4MNesfeZro98E

 

Link til idrettsforbundet:

https://www.idrettsforbundet.no/tema/koronavirus/

 

Link til trøndelag fotballkrets:

https://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/viktig-informasjon-vedrorende-koronavirus/


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.