Koronatiltak i TOBB-hallen Sjetne IL

Postet av Sjetne Idrettslag den 5. Nov 2020

Oppdatert 10.12.2020

Vi håper med dette å trygge aktiviteten ytterligere og redusere muligheten for at smitte spres i egne rekker og i egen hall. Vi må ta ansvar for oss selv og våre omgivelser. På forhånd takk :)

Vi følger kommunens anbefaling om å bruke munnbind til og fra trening i hallen. For utøverne av   idrett gjelder ikke dette under selve utøvelsen.  Anbefalingen gjelder ikke barn og ungdom født etter 2008, det vil si at den gjelder de som er født i 2007 og eldre. For ABI som har foreldre tilstede gjelder dette foreldre også.

I en periode gjeldende fra 04.11.20-01.01.21 holder vi tribunen stengt for publikum ved trening og kamper, idrettslaget gjør en ny vurdering tidlig i januar.

Vi stenger kiosken i samme periode.

Ved henting av barn på trening må man vente utenfor hallen, ikke bruk gangen til å vente. Vi ønsker færrest mulig i gangene i hallen.

Møter i idrettslaget holdes digitalt i hele november.

Vi oppfordrer alle til å opprettholde trygg aktivitet også på andre arenaer. Vi skal følge våre smittevernregler uansett hvor vi ferdes, holde avstand, godt renhold og håndhygiene, bidra til god smittesporing.   

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.