Sjetne Kunstgress

Postet av Sjetne Idrettslag den 15. Jun 2020

Kunstgressbanen i Sjetnemarka er moden for utskiftning, selve dekket er utslitt etter å ha gjort nytten i mange år. I den forbindelse ser vi samtidig på muligheten for å utvide banen. Slik det er nå er det ikke mulig å spille 9'er kamp og samtidig ha annen trening på anlegget. Vi ønsker å øke kapasiteten slik at det er plass til både kamp og trening samtidig.

Vi har også et mål om å bygge slik at vi kan ha vinteråpen bane slik at vi slipper å kjøre til andre steder i byen for å trene gjennom vinteren. Vi ser for oss å bygge et servicebygg som erstatter dagens banekiosk og container som har plass til traktor, lager og en liten cafe/kiosk.

Mye er planlagt og mange prosesser er godt i gang, men vi er ikke helt i mål enda. Viktigste å få på plass nå er en god finansieringsplan, har du lyst selv eller kjenner noen som kan være med i å bidra i en slik prosess så hører vi gjerne fra deg. 

Vi håper å presentere prosjektet med finansiering på et ekstra ordinært årsmøte i midten av august, eksakt dato kommer senere.  Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.