Tine Fotballskole 2020

Postet av Sjetne Idrettslag den 10. Jun 2020

Bli med på Sjetne TINE Fotballskole 2020

 

Det er med stor glede vi kan invitere til Sjetne TINE Fotballskole også i 2020. Skolen arrangeres på Sjetne kunstgress 10.-13. august. Deltakerne får sekk, drakt og fotball, i tillegg planlegger vi å servere lunsj hver dag. Skolen er et tilbud for jenter og gutter 9-12 år. Deltakeravgift er 1200 kroner, vi gir søskenmoderasjon på 200 kroner.

Sjetne TINE Fotballskole har pleid å være fulltegnet. I år er vi i skrivende stund usikre på hvor mange plasser vi får lov å tilby, men uansett er det plass til maks 80 spillere. Det lønner seg derfor å være tidlig ute med påmelding. 

Ettersom covid 19 har ført til store endringer, er det heller ikke mulig å presentere et detaljert program for uka før skolen nærmer seg. Men fra 1. juni ble det som kjent igjen lov med nærkontakt og spill i barnefotballen, og vi håper dette opprettholdes gjennom sommeren. 

Vi ønsker å tilby en god skole med fokus på individuelle ferdigheter gjennom ulike artige øvelser. Snart blir det kamper igjen også for barna, og da er Sjetne TINE Fotballskole et godt utgangspunkt for å øve foran høstsesongen. Trykk på vedlagte link for påmelding og betaling. 

https://app.rubic.no/Public/Events/912


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.