Trening i Sjetnehallen

Postet av Espen Larsen Refsnes den 25. Mar 2020


Hei, det har vært en innholdsrik uke i Sjetnehallen. Jeg har flyttet inn på kontoret i 2.etasje og har fått være tett på hall, aktivitet, entreprenør og leverandører. Det er mye å sette seg inn i både i forhold til hallen og idrettslaget generelt. Interessant og spennende!

Mye av fokuset har vært på å få hallen i drift, og i denne uken har vi kunnet tilby treningstid til noen av våre lag. Store deler av hallen er fortsatt avstengt, men hallflaten, toalett og et par garderober har vært åpnet for å få kjørt prøvetreninger. Særavdelingene har fått lov til å melde inn ønsker om trening, de har fått tildelt tid som de igjen har fordelt internt i sine avdelinger. Dette har vært ekstra treninger som ikke skal gå utover kommunal tildelt halltid, den skal  fortsatt brukes.

Det har vært veldig moro å se aktivitet i hallen og ikke minst mange fornøyde ansikt både til store og små. Tilbakemeldingene har vært mange og positive.

Fremover nå skal vi fortsette å kjøre prøvetreninger, formidling har skjedd til avdelingene som igjen har meldt inn sine ønsker. Fra kommende uke har ABI fått tid i både idrettshall og basisrom, samme gjelder frivillighetssentralen som skal få prøve med trening i basisrommet.

Hallen nærmer seg helt ferdig nå, samtidig som vi har åpnet for litt trening må vi begynne å få på plass utstyr og møbler til de forskjellig rommene.

Ønsker dere en fin helg!

Mvh

EspenKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.