TOBB blir hovedsponsor til Sjetnehallen

Postet av Espen Larsen Refsnes den 20. Mar 2020

Sjetne IL og TOBB har gjennom høsten hatt flere møter for å se på muligheten til et samarbeid. Daglig Leder i Sjetne IL var derfor veldig fornøyd når avtalen ble signert i løpet av romjulen. 

2020-01-02

erefsnes


Sjetne IL og TOBB har gjennom høsten hatt flere møter for å se på muligheten til et samarbeid. Daglig Leder i Sjetne IL var derfor veldig fornøyd når avtalen ble signert i løpet av romjulen. Begge parter var på utkikk etter en langsiktig aktør og forutsigbarhet ved en slik avtale. I avtalen ligger det navneendring på hallen og draktreklame på ryggen til klubbens lag. I tillegg vil kaffe kjøpt i Sjetnehallen serveres i pappbeger sponset av TOBB. Når det gjelder selve navnet på hallen blir det offentliggjort senere.

Torkil Iversen i TOBB sier at de tidligere har sponset flere kunstgressbaner men at de denne gangen ville se på muligheten til å samarbeide på annen arena. Derfor ble utgangspunktet hallen i denne avtalen, dette blir den første hallen TOBB blir sponsor til. Torkil sier det var naturlig for de å inngå et samarbeid med idrettslaget med tanke på utbyggingen på Hallsteinjordet. På Hallstein gård vil det bli utviklet et stort boligområde i årene fremover. Her vil det komme både leilighetsbygg, rekkehus og eneboliger. Det vil også komme ny barnehage i området, og det vil bli anlagt ny vei inn i området. Denne vil gå fra Tiller området. Det er planlagt boliger for alle, førstegangsetablere, barnefamilier og seniorer. Dette inkluderer boligtyper som blant annet, småhus, rekkehus, to og firemannsboliger og leiligheter. 

TOBB er Midt-Norges største boligbyggelag. Med deres lange erfaring og solide kompetanse gir de deg den tryggheten du trenger i hverdagen og i hjemmet ditt gjennom smart forvaltning, nyttige tjenester og personlig rådgivning. I dag handler det om å skape gode boliger og gode bomiljø for medlemmene sine. Tryggere, kostnadseffektive og mer funksjonelle boliger som møter dagens standard og krav til kvalitet.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.