JM Norge AS

Postet av Sjetne Idrettslag den 10. Mai 2021

JM sier de er stolte av å være først ute med nye leiligheter i Sjetnemarka, og håper bidraget med flere naboer og støtten til Sjetne IL vil styrke bokvaliteten og idrettsgleden i grenda. 

JM fokuserer på nybygg av boliger på attraktive steder med vekt på store byområder og universitetssteder i Sverige, Norge og Finland. I all virksomhet skal JM fremme langsiktig bærekraftsarbeid. De fleste av boligene de bygger er sameier i bygårder, men de bygger også eierleiligheter og rekkehus. De har også noe prosjektutvikling av kontoreiendommer i forbindelse med boliger for å skape boligstrøk.

Se hjemmesiden deres for mere informasjon https://www.jm.no/


0 Kommentar

Lord Eiendom AS - Arenareklame Sjetne Kunstgress

Postet av Sjetne Idrettslag den 6. Mai 2021

Arbeidet med å realisere nye Sjetne Kunstgressbane går fremover og vi er glade for at vi nå kan presentere første sponsor, Lord Eiendom AS er en av to sponsorer vi presenterer og ønsker velkommen denne uken.

Lord Eiendom AS er en aktiv eier av nærings og boligeiendommer i Trondheim og omegn. Selskapet har egen forvaltning og drift av eiendommene.  Næringseiendommene har et vidt spekter med produksjons og lagerlokaler i industrieiendommer, kontor og butikklokaler. Virksomheten omfatter også utvikling av eiendommer med rehabilitering og bygging av næringsbygg samt nybygging av boligprosjekter.
Lord Eiendom AS driver aktivt med tomteerverv og gjennomfører reguleringsprosesser for både bolig og næringstomter. Se mere om firmaet på www.lordeiendom.no0 Kommentar

Velkommen Tshirt

Postet av Sjetne Idrettslag den 5. Mai 2021

Tshirt er en avdeling i Asveco AS som leverer tekstiltrykk på profil- og arbeidsklær samt profilartikler og annen profilering til bedrifter, idrettslag og forhandlere over hele landet. Vi brenner for faget og jobber hver dag for å utvikle oss. Vi er også en attføringsbedrift som sysselsetter mennesker som har søkt og fått innvilget varig uføretrygd i tiltaket VTA (Varig tilrettelagt arbeide) Det er et samfunnsansvar vi er veldig stolt av og jobber aktivt for å gi en spennende og givende arbeidshverdag til våre arbeidstakere.

Nettbutikken vår Tshirt.no er landets ledende nettbutikker for trykk av eget motiv på tekstiler samt andre produkter. Vi har også en rekke populære trykk som passer for hele familien. Vi har også egen portal for de som ønsker å selge sine egne designs på våre produkter. Driver du for eksempel en podcast, blogg eller er artist, er tshirt.no en perfekt løsning for deg som vil tjene litt ekstra penger på merch/profilering. 

Vi hjelper deg med å se et budskap i nye sammenhenger; på mennesker, på jobb, i sosiale rom vekker oppmerksomhet. Klær og produkter med profilering er et medium som står folk nært. Gjennom et personlig og godt samarbeid vil vi gjerne inspirere deg til å lage gode reklame- og trykkløsninger for deg og dine kunder. Det eneste vi ikke kan trykke på er vann. Utover det er det din egen kreativitet som setter grensene.

Vi jobber hver dag for å gi deg trygghet når du bestiller trykk og profilklær til store eller mindre prosjekter.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline