Sjetne Tine Fotballskole 2021

Postet av Sjetne Idrettslag den 27. Apr 2021

Det er med stor glede vi kan invitere til Sjetne TINE Fotballskole også i 2021. Skolen arrangeres på Sjetne kunstgress 9.-12.august. Deltakerne får sekk, drakt og fotball, i tillegg planlegger vi å servere lunsj hver dag. Skolen er et tilbud for jenter og gutter 9-12 år. Deltakeravgift er 1200 kroner, vi gir søskenmoderasjon på 200 kroner. Søskenmoderasjon refunderes i etterkant, dette skyldes tekniske utfordringer.

Sjetne TINE Fotballskole har pleid å være fulltegnet. I år er vi i skrivende stund usikre på hvor mange plasser vi får lov å tilby. Det lønner seg derfor å være tidlig ute med påmelding.

Ettersom covid 19 har ført til store endringer, er det heller ikke mulig å presentere et detaljert program for uka før skolen nærmer seg. 

Vi ønsker å tilby en god skole med fokus på individuelle ferdigheter gjennom ulike artige øvelser. Sjetne TINE Fotballskole er et godt utgangspunkt for å øve foran høstsesongen. 

Påmelding https://app.rubic.no/Public/Events/18070 Kommentar

Flyt renhold & bespisning

Postet av Sjetne Idrettslag den 21. Apr 2021

Nytt firma med arenareklame i idrettshallen, vi ønsker Flyt renhold & bespisning velkommen på laget!


Grunderne Jeanette og Janne startet Flyt fordi de vil løfte faget enda mer, levere høy kvalitet til riktig tid, være best på oppfølging og ta vare på miljøet. 


Få flyt i arbeidsmiljøet - spis lunchen sammen, det praktiske ordner Flyt!


Flyt ønsker å skape flyt i hverdagen for sine kunder uten å etterlate unødvendige fotavtrykk i miljøet. De er derfor veldig stolte av å ha blitt en sertifisert Miljøfyrtårn-bedrift.

 

Se deres hjemmeside for mere informasjon om bedriften https://www.flytrenhold.no/0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline