TOBB-hallen Sjetne IL åpner for trening

Postet av Sjetne Idrettslag den 19. Jan 2021

I går kom regjeringen med en oppdatering og nye retningslinjer for idretten. Nå kan barn og unge under 20 år igjen trene tilnærmet normalt både innendørs og utendørs. Voksne kan trene med avstand utendørs men får ikke trene innendørs. Idrettslaget åpner idrettshallen på onsdag i denne uken og treningstider går som normalt fra da. I kveld og i morgen kveld gjennomføres det digitale møter hvor vi skal gå gjennom retningslinjene for trening innendørs. Det er viktig at trenere/lagledere holder seg oppdatert med alle endringene som kommer. Som et alternativ til å klippe og lime inn veldig mye informasjon så legger jeg ved linker til relevante sider. Hallen sine retningslinjer vil til enhver tid holdes oppdatert på vedlagt link, men den blir ikke oppdatert før onsdag morgen siden det kan komme innspill på møtet i kveld. For de som trener i kommunale anlegg bruk vedlagt link til til Trondheim kommune. Legger også ved linker til fotball og idrettsforbundet. Husk at idrettslag kan ha strengere tiltak eller ekstra tiltak enn anbefalinger, da følger vi selvsagt disse på de anleggene vi er på.

 

Link til TOBB-hallen Sjetne IL sin instruks for trening (denne oppdateres onsdag morgen etter møte med trenere i kveld):

https://www.sjetneil.no/p/55587/instruks-trening-covid-19

 

Link til Trondheim Kommune sin veileder:

https://sites.google.com/trondheim.kommune.no/veileder-trondheimsidretten/?fbclid=IwAR1O_Fj7L3o74KpQ9tN-v-7TNz_z3rCR1tyvHIQO8l5PHW4MNesfeZro98E

 

Link til idrettsforbundet:

https://www.idrettsforbundet.no/tema/koronavirus/

 

Link til trøndelag fotballkrets:

https://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/viktig-informasjon-vedrorende-koronavirus/


0 Kommentar

Samarbeid med Egon City Syd

Postet av Sjetne Idrettslag den 4. Jan 2021

Vi er glade for å presentere et samarbeid med Egon City Syd!
Egon City Syd gir en kickback på 10 % til Sjetne IL for all omsetning generert fra våre medlemmer, derfor er det viktig at man sier man er fra Sjetne IL når man er på restauranten.
De har også inngått avtale om arenareklame i idrettshallen. Velkommen med på laget!


https://www.egon.no/restauranter/trc3b8ndelag/city+syd.html


0 Kommentar

Informasjon fra hovedstyret i Sjetne IL

Postet av Sjetne Idrettslag den 3. Jan 2021

Informasjon fra hovedstyret i Sjetne IL

Med bakgrunn i dagens pressekonferanse fra Regjeringen hvor nye nasjonale smitteverntiltak ble presentert så har Sjetne IL vedtatt følgende for perioden 04.01.2021-18.01.2021:

  • Idrettshallen stenges helt i denne perioden.
  • Klubbrom og møterom holdes også stengt.
  • Det skal ikke gjennomføres organiserte treninger for noen i idrettslaget innendørs i denne perioden.
  • Treninger utendørs er mulig i faste grupper på maks 20 utøvere og så lenge man kan holde minimum 1-meter avstand. Det betyr at ordinær kontaktidrett utendørs ikke skal gjennomføres i denne perioden.

Fra før vet vi at det gis ikke adgang til å avholde konkurranser for utøvere over 12 år innendørs i kommunale haller i Trondheim kommune frem til 1.februar, Sjetne IL innfører samme tiltak.

Styrkerommet i hallen er allerede stengt.

Idretten har så langt vært flinke. Nå må vi brette opp ermene igjen og alle må bidra til å overholde smittevernsreglene. Vi vil alle hurtigst mulig tilbake til ordinær trening og konkurranseaktivitet, det betyr at vi må være flinke sammen til å overholde smittevern.

Ny informasjon kommer når vi har noe.

Mvh

Sjetne IL


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline