Unisport - Nike

Postet av Sjetne Idrettslag den 17. Des 2021

Sjetne IL og Unisport har inngått en avtale som gir idrettslaget en rabattavtale ved kjøp av sportsutstyr av merket Nike. For mer informasjon om avtalen og netthandelen så les mer i denne linken 

https://www.sjetneil.no/p/64151/klubbkolleksjon-unisport-nike
Koronatiltak

Postet av Sjetne Idrettslag den 14. Des 2021

Se i egen meny på hjemmesiden for oppdaterte tiltak og retningslinjer i forhold til korona.

https://www.sjetneil.no/p/55530/retningslinjer-covid-19
Fotball G16

Postet av Sjetne Idrettslag den 8. Des 2021

Etter noen sesonger uten G16 lag i fotball er det veldig gledelig at vi til sesongen 2022 igjen stiller med et G16 lag i seriespill. Laget har et godt støtteapparat rundt seg og i tillegg har de engasjert tidligere omtalte Fabio som tilfører kompetanse og engasjement. Det er alltid plass til flere spillere og vi ønsker spillere født i 2006/2007  velkommen på trening hos oss. 

Om noen er interessert, så kan de ta kontakt på dagligleder@sjetneil.no eller ta direkte kontakt med trenerteamet for å avtale nærmere https://www.sjetneil.no/p/51948/vare-lag.


Trim sine tilbud vinter og vår 2022

Postet av Sjetne Idrettslag den 1. Des 2021

Trimavdelingen ønsker å informere om sine tilbud gjennom vinteren og våren 2022, se infoskriv for å lese om aktivitetene. Trykk på tilhørende link til hver aktivitet for påmelding, eller send en e-post til dagligleder@sjetneil. Du kan også lese mer om trim og deres aktiviteter i egen meny for Trim på hjemmesiden.

Young Girls:

https://app.rubic.no/Public/Events/1063

Zumba:

https://app.rubic.no/Public/Events/1680

Volleyball:

https://app.rubic.no/Public/Events/1067

Old Boys:

https://app.rubic.no/Public/Events/1068


Velkommen Fabio!

Postet av Sjetne Idrettslag den 27. Nov 2021

Fabio Araújo er Sjetne Fotballs nye tilskudd på trenersida for de eldste gutte- og jentespillerne. Han kommer til Norge fra Portugal.


Fabio har vært akademitrener i flere portugisiske klubber, blant annet i FC Porto. Han er utdannet UEFA B-trener og har 3-årig universitetsgrad i sports management. Han kommer til Sjetne gjennom et samarbeid med  Scandinavian Football Academy (SFA), som har ansatt Fabio og leier ham til oss.  

Sjetne IL har som klart mål å bygge opp igjen ungdomsavdelingen, etter noen år med  utfordringer med frafall. Årsakene til dette er komplekse og sammensatte.  

Høyne kompetansen
I juni ble det spilt inn som et ønske fra trenere på gutter 14-12 år om støtte til mer kompetanse på trenersida. 

Resultatet av dette ble samarbeidet med SFA om at Fabio som skal tilføre kunnskaper både på feltet og i trenerteamene. Han har mye erfaring med aldersgruppene 10-15 år. Tilbudet er også gitt jentelagene 13 og 12 år, som også valgte å takke ja. 

Engasjert trener
Fabio Araújo har derfor denne høsten trent guttelagene to ganger per uke, og jentene en gang i uka. Vi har skrevet kontrakt med Fabio og SFA ut juni 2022, og er svært glade for å ha ham i klubben. Foruten høy fotballfaglig kompetanse tilfører han også et brennende engasjement. 

De foreløpige tilbakemeldingene vi har fått, er at både spillere og trenere er veldig fornøyde. Fabio får ros for å se den enkelte spiller og er ivaretakende og støttende. Han er også “krevende” som han selv sier, med den hensikt å utvikle spillere til å stadig ta et steg videre i utviklingen sin. 

Trenerseminar
24. november inviterte vi alle trenere og lagledere for 10 til 14 år til en fotballfaglig kveld med Fabio og kompisen hans Ricardo, som var i Norge. Ricardo er landslagstrener for U19 og U16 i Portugal. 

Temaet var Fabio sine observasjoner og tanker om Sjetnespillet så langt, og begge kom med klare formeninger om hva vi kan jobbe med videre for å utvikle både spillere og lag. 

Trenerne fikk noen innspill på øvelser, og vi avtalte å ha flere møter i løpet av vinteren og våren 2022 hvor vi skal snakke mer om metode, taktikk, konkrete øvelser og spiller- og lagutvikling. 

Vi gleder oss til fortsettelsen, og ønsker Fabio Araújo velkommen til Sjetne!Futsalcup i romjula

Postet av Sjetne Idrettslag den 31. Okt 2021

Vi arrangerer futsalcup i TOBB-hallen i romjula. Dette er en nyvinning vi håper kan bli en fin Sjetne-tradisjon. Studio Sigdal Trondheim stiller som alltid opp når Sjetne Fotball arrangerer cup, og blir sponsor.

Tre årskull stiller med foresatte og spillere, dermed blir det cup for jenteklassene 11-13 år. Cupen spilles over to dager den 29. og 30.12. 

Sett av disse dagene for mye moro i Sjetnehallen. Les mer om cupen på Sigdal Cup sine sider.Øvre Drift & Vedlikehold AS

Postet av Sjetne Idrettslag den 5. Okt 2021

Øvre Drift & Vedlikehold er et firma som holder til i Sjetnemarka, Sjetne IL er veldig fornøyd med at de støtter idrettslaget gjennom arenareklame på Sjetne kunstgress. 

De utfører diverse vaktmestertjenester som blant annet stell av grøntarealer, brøyting, strøing/salting, feiing, graving og diverse generell vedlikehold. Benytter man seg av deres tjenester får man alt av vedlikehold samlet på et sted. Se hjemmeside for mer informasjon og kontakt https://ovredv.no/


Trim sine tilbud høsten 2021

Postet av Sjetne Idrettslag den 31. Aug 2021

Trimavdelingen ønsker å informere om sine tilbud gjennom høsten 2021, se infoskriv for å lese om aktivitetene. Trykk på tilhørende link til hver aktivitet for påmelding, eller send en e-post til dagligleder@sjetneil. Du kan også lese mer om trim og deres aktiviteter i egen meny for Trim på hjemmesiden.


Young Girls:

https://app.rubic.no/Public/Events/1063

Zumba:

https://app.rubic.no/Public/Events/1680

Volleyball:

https://app.rubic.no/Public/Events/1067

Old Boys:

https://app.rubic.no/Public/Events/1068

Retura TRV

Postet av Sjetne Idrettslag den 26. Jul 2021

Retura TRV er et lokalt avfallsselskap som har fokus på enkle og brukervennlig sorteringsløsninger som gjør at du sparer tid, penger og miljø. Skal du leie container eller har spørsmål kontakt Lars Petter Talmo på lpt@returatrv.no Han setter deg i kontakt med riktig rådgiver, rådgiverne i Retura har spesialkompetanse innen sine fagfelt, noe som sikrer deg god oppfølging og optimal avfallsøkonomi.
Ekstraordinært årsmøte

Postet av Sjetne Idrettslag den 7. Jun 2021

Viser til innkalling sendt medlemmer 28/5-2021, saksliste og dokumenter legges ut på denne linken: https://www.sjetneil.no/storage/files?uid=1103267401&pfi=58271

Alle som ønsker å delta bes om å registrere seg innen 9.juni her:

https://isonen.com/event/ckp6y12w02s630c68anatjm3g 

Det er viktig for styret at vi får vite hvem som ønsker å delta på forhånd, slik at vi ved behov kan oversende relevant informasjon om gjennomføringen av årsmøtet på forhånd, samt at vi kan kontakte deltakerne direkte dersom det skulle oppstå tekniske problemer under årsmøtet. Om man får problemer med påmelding kan den også sendes til dagligleder@sjetneil.no

Link til deltagelse og praktisk informasjon sendes på e-post til påmeldte deltagere i slutten av denne uken. 

 Sommeraktivitet i Sjetne IL

Postet av Sjetne Idrettslag den 7. Jun 2021

I samarbeid med Trondheim Kommune arrangerer vi gratis sommeraktivitet i uke 25 og 31 i TOBB-halllen Sjetne IL. 

I uke 26 har Midt Norge Bandy region camp i hallen, både for barn og ungdom.

I uke 32 er det vår egen Tine fotballskole. 


Først ute er Sjetne håndball som inviterer til gratis håndballaktivitet i uke 25, bruk vedlagte linker til påmelding (man finner det også i Rubic i menyen-påmeldinger). Det er delt i to grupper i forhold til alder. Årskull 2010-2013 er kl 1030-1200 mandag-torsdag og årskull 2006-2009 er kl 1230-1400 mandag-torsdag.

Link påmelding håndball årskull 2010-2013 https://app.rubic.no/Public/Events/1970

Link påmelding håndball årskull 2006-2009 https://app.rubic.no/Public/Events/1971


I uke 26 har Midt-Norge Bandy region leid hallen til en todelt camt, ungdommer 28-29 juni og barn 20 juni-2 juli. Se link for informasjon og påmelding https://bandyforbundet.no/?p=56550&mID=146&mAct=0


I uke 31 er det Sjetne innebandy som inviterer til gratis innebandyaktivitet, bruk linker eller Rubic til påmelding. Delt i to grupper i forhold til alder. Årskull 2010-2013 er kl 1030-1200 mandag-torsdag og årskull 2006-2009 er kl 1230-1400 mandag-torsdag. 

Link påmelding innebandy årskull 2010-2013 https://app.rubic.no/Public/Events/1991

Link påmelding innebandy årskull 2006-2009 https://app.rubic.no/Public/Events/1992


I uke 32 er det Tine fotballskole som vi har informert om tidligere, legger ved link til artikkel og påmelding https://www.sjetneil.no/blog/post/171846/sjetne-tine-fotballskole-2021?ispage=true

Koronaregler 1.juni-15.juni

Postet av Sjetne Idrettslag den 1. Jun 2021

Det er påbud om bruk av munnbind i situasjoner hvor det ikke kan holdes 1 meters avstand. Det skal brukes munnbind ved inn- og utgang av hallene og i alle fellesarealer i idrettsanlegg. 

Følgende gjelder fra 1. juni til 15. juni

 • Det er ikke tillatt med organisert idrettsaktivitet innendørs for personer over 20 år. 
 • Barn og unge under 20 år kan trene som tidligere.
 • Det er tillatt med konkurranser og enkeltkamper innenfor kommunen for barn og unge under 20 år. Dette betyr at oppsatte fotballkamper går som planlagt og vi ber klubbene nå være i kontakt med hverandre og dommere for å sikre at alle har fått med seg budskapet om at enkeltstående kamper er tillatt. 
 • Trondheim kommune henstiller til at det ikke åpnes for publikum på konkurranser og enkeltkamper. Det åpnes for et voksent følge pr utøver for barn i alderen 6-12 år, om barnet trenger følge til aktiviteten. Det oppfordres til at en voksen kan følge flere barn.
 • Utendørs kan voksne drive organisert aktivitet, så lenge de kan holde minst én meters avstand i faste treningsgrupper på inntil 20 personer.

Styrkerom idrettshallen:

Forbud mot arrangementer

Unntak er:

 • Utendørs treningskamper og seriekamper i fotballens to øverste divisjoner, samt Post Nord ligaen, uten publikum til stede.


JM Norge AS

Postet av Sjetne Idrettslag den 10. Mai 2021

JM sier de er stolte av å være først ute med nye leiligheter i Sjetnemarka, og håper bidraget med flere naboer og støtten til Sjetne IL vil styrke bokvaliteten og idrettsgleden i grenda. 

JM fokuserer på nybygg av boliger på attraktive steder med vekt på store byområder og universitetssteder i Sverige, Norge og Finland. I all virksomhet skal JM fremme langsiktig bærekraftsarbeid. De fleste av boligene de bygger er sameier i bygårder, men de bygger også eierleiligheter og rekkehus. De har også noe prosjektutvikling av kontoreiendommer i forbindelse med boliger for å skape boligstrøk.

Se hjemmesiden deres for mere informasjon https://www.jm.no/Lord Eiendom AS - Arenareklame Sjetne Kunstgress

Postet av Sjetne Idrettslag den 6. Mai 2021

Arbeidet med å realisere nye Sjetne Kunstgressbane går fremover og vi er glade for at vi nå kan presentere første sponsor, Lord Eiendom AS er en av to sponsorer vi presenterer og ønsker velkommen denne uken.

Lord Eiendom AS er en aktiv eier av nærings og boligeiendommer i Trondheim og omegn. Selskapet har egen forvaltning og drift av eiendommene.  Næringseiendommene har et vidt spekter med produksjons og lagerlokaler i industrieiendommer, kontor og butikklokaler. Virksomheten omfatter også utvikling av eiendommer med rehabilitering og bygging av næringsbygg samt nybygging av boligprosjekter.
Lord Eiendom AS driver aktivt med tomteerverv og gjennomfører reguleringsprosesser for både bolig og næringstomter. Se mere om firmaet på www.lordeiendom.no
Velkommen Tshirt

Postet av Sjetne Idrettslag den 5. Mai 2021

Tshirt er en avdeling i Asveco AS som leverer tekstiltrykk på profil- og arbeidsklær samt profilartikler og annen profilering til bedrifter, idrettslag og forhandlere over hele landet. Vi brenner for faget og jobber hver dag for å utvikle oss. Vi er også en attføringsbedrift som sysselsetter mennesker som har søkt og fått innvilget varig uføretrygd i tiltaket VTA (Varig tilrettelagt arbeide) Det er et samfunnsansvar vi er veldig stolt av og jobber aktivt for å gi en spennende og givende arbeidshverdag til våre arbeidstakere.

Nettbutikken vår Tshirt.no er landets ledende nettbutikker for trykk av eget motiv på tekstiler samt andre produkter. Vi har også en rekke populære trykk som passer for hele familien. Vi har også egen portal for de som ønsker å selge sine egne designs på våre produkter. Driver du for eksempel en podcast, blogg eller er artist, er tshirt.no en perfekt løsning for deg som vil tjene litt ekstra penger på merch/profilering. 

Vi hjelper deg med å se et budskap i nye sammenhenger; på mennesker, på jobb, i sosiale rom vekker oppmerksomhet. Klær og produkter med profilering er et medium som står folk nært. Gjennom et personlig og godt samarbeid vil vi gjerne inspirere deg til å lage gode reklame- og trykkløsninger for deg og dine kunder. Det eneste vi ikke kan trykke på er vann. Utover det er det din egen kreativitet som setter grensene.

Vi jobber hver dag for å gi deg trygghet når du bestiller trykk og profilklær til store eller mindre prosjekter.Sjetne Tine Fotballskole 2021

Postet av Sjetne Idrettslag den 27. Apr 2021

Det er med stor glede vi kan invitere til Sjetne TINE Fotballskole også i 2021. Skolen arrangeres på Sjetne kunstgress 9.-12.august. Deltakerne får sekk, drakt og fotball, i tillegg planlegger vi å servere lunsj hver dag. Skolen er et tilbud for jenter og gutter 9-12 år. Deltakeravgift er 1200 kroner, vi gir søskenmoderasjon på 200 kroner. Søskenmoderasjon refunderes i etterkant, dette skyldes tekniske utfordringer.

Sjetne TINE Fotballskole har pleid å være fulltegnet. I år er vi i skrivende stund usikre på hvor mange plasser vi får lov å tilby. Det lønner seg derfor å være tidlig ute med påmelding.

Ettersom covid 19 har ført til store endringer, er det heller ikke mulig å presentere et detaljert program for uka før skolen nærmer seg. 

Vi ønsker å tilby en god skole med fokus på individuelle ferdigheter gjennom ulike artige øvelser. Sjetne TINE Fotballskole er et godt utgangspunkt for å øve foran høstsesongen. 

Påmelding https://app.rubic.no/Public/Events/1807
Flyt renhold & bespisning

Postet av Sjetne Idrettslag den 21. Apr 2021

Nytt firma med arenareklame i idrettshallen, vi ønsker Flyt renhold & bespisning velkommen på laget!


Grunderne Jeanette og Janne startet Flyt fordi de vil løfte faget enda mer, levere høy kvalitet til riktig tid, være best på oppfølging og ta vare på miljøet. 


Få flyt i arbeidsmiljøet - spis lunchen sammen, det praktiske ordner Flyt!


Flyt ønsker å skape flyt i hverdagen for sine kunder uten å etterlate unødvendige fotavtrykk i miljøet. De er derfor veldig stolte av å ha blitt en sertifisert Miljøfyrtårn-bedrift.

 

Se deres hjemmeside for mere informasjon om bedriften https://www.flytrenhold.no/
Årsmøte gjennomført

Postet av Sjetne Idrettslag den 23. Mar 2021

Mandag kveld ble årsmøte i idrettslaget gjennomført digitalt med over 40 deltagere. Etter et år med digitale løsninger var årets årsmøte godt forberedt og det ble et fint og effektivt møte. Protokoll vil komme på hjemmesiden i løpet av et par dager, se i filarkivet. Virksomhetsplanen for Sjetne IL med visjon, verdier, virksomhetside, målsetting, organisasjonsplan og handlingsplaner ble godkjent, denne kommer vi til å legge ut på våre hjemmsider. Sjetne IL sin visjon - Tilhørighet og idrettsglede for alle.

Denne virksomhetsplanen danner grunnlaget for klubbhåndboken som skal jobbes med videre. 

Valgkomiteen bestående av Stine Berg Johansen, Stig Kristiansen, Elisabet Sætern, Helene Holte Gåsvatn og Andreas Lillebø har siden i høst jobbet veldig godt og brukt mye tid på å finne gode kanidater til forskjellige verv, de leverte en komplett innstilling til årsmøte. Godt jobbet og takk for innsatsen!

I styret i Sjetne IL så takket Renee Frisvoll og Sanna Follestad for seg, vi takker de for flott innsats i et krevende år og vi takker Elin Høybakk for strålende innsats som styreleder over flere år. Nytt styret består av Tom Roger Finstad (styreleder), Gisle Bakkeli (nestleder), Kristoffer Henriksen (styremedlem), Arnt Petter Ranheim (styremedlem), Silje Krogstad Sæther (styremedlem) og Petter Bjerken (ungdomsrepresentant).

Det ble også litt endringer i avdelingene. Hele fire nye ledere er på plass fra årsmøte. Vi takker Inge Kappel, Wenche Helgemo, Anita Skylstad og Tore Kvande for innsatsen de har lagt ned i sine avdelinger, betydningsfull jobb som er gjort. Avdelingsledere i Sjetne IL fra årsmøte er Henning Olstad (fotball), Målfrid Heimsbakk (håndball), Marte Irtun Aas (innebandy), Gunnlaug Alseth (Trim), Mikael Helcl (ABI) og Ragnar Melhus (Ski & Friidrett).

Styret i idrettslaget tok en runde på hederstegn etter den offisielle delen av årsmøte var ferdig, det er en stund siden forrige tildeling slik at man på dette årsmøte tildelte ganske mange hederstegnet med sølvkrans og diplom. Hele 10 personer fikk komplett hederstegn. Det kommer egen sak på dette. 

På slutten av møte kom Sjetne ABI med en veldig hyggelig overraskelse, de leverte en sjekk på 40 000 kr hver til idrettshallen og nytt kunstgress. Penger som kommer veldig godt med og idrettslaget sier tusen takk for supert bidrag!


 
Plass til lagledere

Postet av Sjetne Idrettslag den 18. Mar 2021

Laglederbenken på Sjetne kunstgress har plass til deg som vil bidra.

Alle lag i Sjetne Fotball skal ha team bestående av fire ulike funksjoner:

 • Trener
 • Lagleder
 • Foreldrekontakt
 • Økonomiansvarlig

Trenerrollen er selvsagt den viktigste, og Sjetne Fotball har også en egen trenerveileder som flere vil stifte bekjentskap med.

Men det er også viktig å være klar over at trenerne trenger hjelp, og assistanse, for at lagene skal fungere godt. De tre andre nevnte rollene er altså de viktigste du som forelder kan bidra i. Her kreves ikke kunnskap om trening eller fotball, men engasjement, godt humor og interesse for å gi ungene et godt tilbud. Og det å engasjere seg i laget byr på fantastisk mange artige opplevelser.


Vi har sakset følgende kulepunkter fra Sjetne Fotballs klubbhåndbok om hva de forskjellige oppgavene går ut på:

LAGLEDER - har ansvar for organisering av lagets aktiviteter:
• Oppdatering av spillelister (spillerens navn, fødselsdato, adresse, foresattes epost/tlf) på www.sjetneil.no
• Samarbeide med foreldrekontaktene om foreldremøter
• Samarbeide med trenerne om spillermøter
• Ansvarlig for påmelding til cuper
• Ansvarlig for omberamming av kamper
• Logistikkansvarlig ved bortekamper

FORELDREKONTAKT - har ansvar for å være bindeledd mellom foreldregruppa/lagledelsen og fremme det sosiale miljøet i spiller-/foreldregruppa
• Bindeledd mellom trenere/lagleder og foreldregruppa
• Jobbe for et godt miljø blant foreldre på laget
• Ansvarlig for å organisere dugnader og fordele oppgaver jevnt mellom foreldre/spillere

ØKONOMIANSVARLIG - har ansvar for lagets økonomi (lagskasse m.m.):
• Føre budsjett og regnskap hvert år. Informere om budsjettet/regnskapet på foreldremøte
• Levere forenklet regnskap til styret

De som ikke tar verv og har en funksjon i laget er også viktige støttespillere:

FORELDRE/FORESATTE - har ansvar for å stille opp for laget og enkeltspillere:
• Møte på foreldremøter for laget (og gi beskjed dersom de ikke har anledning til å delta)
• Holde seg oppdatert om aktiviteter i laget via e-post og hjemmesider
• Delta på sin andel av dugnader som laget og klubben til en hver tid avholder
• Bidra til å spre en ”positiv ånd” i laget
• Støtte opp egne og andres barn i forhold til idretten
• Være tilskuer på kamper og gi positive tilbakemeldinger til spillerne

Og på kampene trenger vi alltid:

KAMPVERT - har ansvar for bane/garderober på kampdag og oppfølging av Fair Play rundt banen på kampdag:
• Møtetidspunkt samtidig med spillere og trenere på kampdag
• Skal ha på den gule Fair Play-/kampvertvesten før og under kamp
• Tar i mot bortelag og dommere ved hjemmekamper
• Ansvarlig for garderobene i TOBB-hallen
• Skal ha positiv oppmerksomhet på begge foreldregrupper og lagledelse
• Tilse at dommeren får en positiv opplevelse. Evt. snakke med trenerne/oppmann om nødvendig
• Tilse at kun spillere/lagledelse oppholder seg på langsiden med innbytterbenkene Henvis alle andre, foreldre/foresatte og unger til motsatt sideÅrsmøte 2021

Postet av Sjetne Idrettslag den 15. Mar 2021

Saksliste og sakspapirer til årsmøte i idrettslaget er nå lagt ut. Påmeldte deltagere vil få tilsendt link for deltagelse på årsmøte som holdes digitalt i slutten av uken. Der vil det informeres mere i forhold til gjennomføring. 

Om det er noen som ikke fikk meldt seg på eller som har glemt påmelding så er det fortsatt mulig å melde seg på ved å sende e-post til dagligleder@sjetneil.no innen onsdag 17/3-21.

Link til saksliste og saksdokumenter: https://www.sjetneil.no/storage/files?uid=1103267401&pfi=54354

Tidligere utsendt innkalling ligger i samme mappe som sakslisten i menyen til filarkivet på hjemmesiden

Barnefotballtrenerkurs avlyst

Postet av Sjetne Idrettslag den 7. Mar 2021


Vi har dessverre måtte avlyse kursene. Nye kurs settes opp når det blir rom for det

Sjetne Fotball arrangerer trenerkurs i fotball etter påske. Delkurs 1 og delkurs 2 av Grasrottreneren.

Datoer for kursene:

• 10.-11. april – delkurs 1 - målgruppe 6-8 år 

• 17.-18. april – delkurs 2 - målgruppe 9-10 år

Påmelding skjer nå til: thomas.nielsen@efa.no

Kurset holdes i klubbrommet i TOBB-hallen. Pga smittevern blir det maks 8 plasser på hvert av kursene, og det er med forbehold at det blir mulig å gjennomføre.

Delkursene passer for de som har treneransvar for barn i alderen 6-10 år. Kursene er obligatoriske for alle som skal ta Grasrottrenerkurset, som også har status som UEFA C. Dette er første trinn på all trenerutdanning i fotball. 

Sjetne Fotball følger NFF Trøndelags krav til trenerkompetanse for Kvalitetsklubb. Fra 2021 er disse følgende: 

Aldersgruppe 6-8 år. Minimum én trener pr 12. spiller pr kjønn som har gjennomført delkurs 1 i Grasrottrenerutdanning

Aldersgruppe 9-10 år. Minimum én trener pr lag pr kjønn som har gjennomført delkurs 1 og 2 i Grasrottrenerutdanning

Les mer om trenerkompetanse i Sjetne Fotballs sportsplan.

Sjetne Fotballs trenerveileder, Thomas Nielsen (bildet), vil være en av kurslederne. Vi arrangerer kurset i samarbeid med NFF Trøndelag.

Sjetne Fotball forbereder sesong

Postet av Sjetne Idrettslag den 3. Mar 2021


 

37 stk deltok tirsdag 2. mars på digitalt trener- og lagledermøte i Sjetne Fotball. Tema var sesongforberedelser og status på lagene.


200 fotballbarn
Sjetne Fotball teller ved inngang av sesongen 2021 rundt 200 spillere fra 8 år og oppover til ungdomsklassene. Alle lag var representert, og alle har kommet godt i gang, med unntak av de aller yngste, som forbereder oppstart straks.

Vi gleder oss til det blir bart igjen, og at Sjetne- og Okstad kunstgress skal gjeninntas med fotballsko og leggbeskyttere. Alle får nye treningstider som gjelder etter påske, tidspunktene håper vi å ha klare før påskeferien.

Samarbeid
Lag innen samme spillform skal trene samtidig minimum en gang i uka. Dette gjør vi for å skape gode relasjoner mellom spillere og trenere, og fordi samarbeid mellom kull blir nødvendig i ungdomsfotballen.

Ved å begynne allerede når barna spiller 5'erfotball (8 år), har vi god tid på å etablere gode forbindelser og utvikle fine forhold.

Klubbdommerkurs
Det blir klubbdommerkurs for 2008-kullet i løpet av ukene 15-17. Sjetnes dommerveileder, Ingri Kappel Kirkbakk, kontakter laglederne for 08-kullet og avtaler tidspunkt.

Sjetne veileder trenerne
Trenerveileder, Thomas Nielsen, informerte om at han vil følge opp lagene etter påske. Han arrangerer også to delkurs av Grasrottrenerkurset etter påske. Dette blir helgene 10.-11. april (delkurs 1), og 17.-18. april (delkurs 2). Av smittevernhensyn blir det begrenset antall plasser (8 stk) på hvert av kursene, og det er forbehold om at kurset kan gjennomføres. Men meld på nå til thomas.nielsen@efa.no.

Kim André Johansen blir ny barnefotballansvarlig, og presenterte seg i møtet. Han vil ha ansvaret for årskullene 7-9 år.

Koronasesong #2
Vi går snart i gang med den andre sesongen som berøres kraftig av koronaen, og på møtet gjorde vi noen refleksjoner rundt "koronasymptomer" i fotballen:

 • Det er færre arenaer å møtes på 
 • Mister vi spillere?
 • Rekrutterer vi mange nok?
 • Hvordan er dialogen med foresatte?
 • Har vi nok foresatte med i støtteapparat? (Trener, lagleder, foreldrekontakt, økonomiansvarlig)

Det er viktig at spillere som uteblir følges opp, slik at trenere og lagledere har kontroll på de som evnt faller utenfor. Også alle foresatte må være godt informert om tilbudet vi har, og det vi skal tilby framover. 

Alle lag skal gjennomføre digitale foreldremøter før påske.  

Baneprosjektet
Daglig leder Espen Refsnes informerte til slutt om status på baneprosjektet. Mer info om dette kommer i egen artikkel.

Presentasjonen fra styremedlem Henning Olstad under møtet kan du lese her.Registrering hjemmekamper i TOBB-hallen Sjetne IL

Postet av Sjetne Idrettslag den 1. Mar 2021

Retningslinjer hjemmekamper håndball: https://www.sjetneil.no/p/55530/hjemmekamper-handball-covid-19

Retningslinjer hjemmekamper innebandy: https://www.sjetneil.no/p/55531/hjemmekamper-innebandy-covid-19

Registrering

Uke 11

Innebandy:

Lørdag kl 1000, Sjetne 4-Tiller 2


Lørdag kl 1200, Sjetne-Nyborg


Håndball:

Søndag kl 1000, G14 Sjetne-Charlottenlund 4


Søndag kl 1120, J13 Sjetne-Charlottenlund


Søndag kl 1245, G10 Sjetne-Flatås


Søndag kl 1345, G10 Klæbu-Kattem

https://www.lagetmitt.net/eventAudience.php?matchId=69186

Søndag kl 1445, G10 Tiller-Charlottenlund 3

https://www.lagetmitt.net/eventAudience.php?matchId=69187

Søndag kl 1545, Flatås-Strindheim 3

https://www.lagetmitt.net/eventAudience.php?matchId=69188

Digitalt årsmøte Sjetne IL 2021

Postet av Sjetne Idrettslag den 19. Feb 2021

Til medlemmene i Sjetne IL

Sjetnemarka 19.02.2021

Innkalling til årsmøte i Sjetne IL 2021

Styret innkaller herved til årsmøte i Sjetne IL. Årsmøtet avholdes 22.mars klokken 2000.

Som følge av koronapandemien har styret besluttet at årsmøtet skal avholdes digitalt ved bruk av Teams. Dette er det nå anledning til, jf. uttalelse gitt av NIFs lovutvalg.

Alle som ønsker å delta bes om å registrere seg innen 14.mars her:

 https://isonen.com/event/cklc463a07yt10d69bzubup1h

Det er viktig for styret at vi får vite hvem som ønsker å delta på forhånd, slik at vi ved behov kan oversende relevant informasjon om gjennomføringen av årsmøtet på forhånd, samt at vi kan kontakte deltakerne direkte dersom det skulle oppstå tekniske problemer under årsmøtet. Om man får problemer med påmelding kan den også sendes til dagligleder@sjetneil.no   

På dato og tid for oppstart av årsmøtet kan tilsendt lenke benyttes for å få tilgang til møtet, påmeldte deltagere får tilsendt innkalling på e-post til digitalt møte på Teams i god tid før møtet starter.

For nærmere informasjon om digitale årsmøter, se NIFs side om digitale årsmøter her

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før på vår hjemmeside, se i filarkiv menyen eller bruk link  

https://www.sjetneil.no/storage/files?uid=1103267401&pfi=54354

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 8.mars til dagligleder@sjetneil.no Det ønskes at vedlagte mal brukes. 

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Sjetne IL i minst én måned, fylle minst 15 år i 2021, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Sjetne IL. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

For mer informasjon om årsmøte samt regler om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se Sjetne IL’s lov. Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan Sjetne IL kontaktes på dagligleder@sjetneil.no.

Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen

Styret Glade fotballbarn søker engasjerte voksne

Postet av Sjetne Idrettslag den 7. Feb 2021

Vær med på å skape flotte fotballopplevelser for barn i Sjetne IL. Vi kan garanterte et miljø fullt av energi og god stemning.

Å delta her gir mye tilbake, og du bidrar med å skape et godt oppvekstmiljø i grenda vår. Da er du kanskje vår nye…

Barnefotballansvarlig - for 7-9 åringene
Du skal være bindeledd for lagledere og koordinere påmeldinger til sonekvelder, dette skjer to ganger i året. Ingen kan spille fotball uten baller og utstyr, du sørger derfor for at alle har det som trengs og i tillegg koordinere treningstidene på en best mulig måte, i samarbeid med Sjetne ILs daglige leder.

Sonekveldkoordinator – for 6-9 åringene
På Sjetne kunstgress arrangeres det sonekvelder for årskullene 6-9 år 5-6 onsdager om våren og tilsvarende på høsten. Her er det full trøkk fra fløyta går, og vi involverer foreldrene på alle årskull i den praktiske gjennomføringen av arrangementet. Vi trenger en systematiker med ansvar for å koordinere og sørge for at foreldrene vet hvilke oppgaver som venter. Noen skal koke kaffe, andre skal være parkeringsvakt. Takker du ja til dette, så blir ungene i Sjetne glade.

Rekrutteringsansvarlig - for 6 åringene
Du skal planlegge oppstarten for 6-åringene og informere om at «nå starter fotballen». I Sjetne skjer dette om høsten når barna har begynt på skolen. I Sjetne IL vil vi ha med så mange som mulig, og oppstarten skal være en god opplevelse. I Sjetne er foreldretrenerne viktige, og du hjelper dem til å bli kjent med Sjetne Fotball og motiverer foresatte til å bli trenere og ta «Grasrottrenerkurs», i samarbeid med Sjetne Fotballs trenerveileder. 

Interessert? 
Kontakt: henning.olstad@gmail.com
Mobilnummer: 95 18 16 04TOBB-hallen Sjetne IL åpner for trening

Postet av Sjetne Idrettslag den 19. Jan 2021

I går kom regjeringen med en oppdatering og nye retningslinjer for idretten. Nå kan barn og unge under 20 år igjen trene tilnærmet normalt både innendørs og utendørs. Voksne kan trene med avstand utendørs men får ikke trene innendørs. Idrettslaget åpner idrettshallen på onsdag i denne uken og treningstider går som normalt fra da. I kveld og i morgen kveld gjennomføres det digitale møter hvor vi skal gå gjennom retningslinjene for trening innendørs. Det er viktig at trenere/lagledere holder seg oppdatert med alle endringene som kommer. Som et alternativ til å klippe og lime inn veldig mye informasjon så legger jeg ved linker til relevante sider. Hallen sine retningslinjer vil til enhver tid holdes oppdatert på vedlagt link, men den blir ikke oppdatert før onsdag morgen siden det kan komme innspill på møtet i kveld. For de som trener i kommunale anlegg bruk vedlagt link til til Trondheim kommune. Legger også ved linker til fotball og idrettsforbundet. Husk at idrettslag kan ha strengere tiltak eller ekstra tiltak enn anbefalinger, da følger vi selvsagt disse på de anleggene vi er på.

 

Link til TOBB-hallen Sjetne IL sin instruks for trening (denne oppdateres onsdag morgen etter møte med trenere i kveld):

https://www.sjetneil.no/p/55587/instruks-trening-covid-19

 

Link til Trondheim Kommune sin veileder:

https://sites.google.com/trondheim.kommune.no/veileder-trondheimsidretten/?fbclid=IwAR1O_Fj7L3o74KpQ9tN-v-7TNz_z3rCR1tyvHIQO8l5PHW4MNesfeZro98E

 

Link til idrettsforbundet:

https://www.idrettsforbundet.no/tema/koronavirus/

 

Link til trøndelag fotballkrets:

https://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/viktig-informasjon-vedrorende-koronavirus/Samarbeid med Egon City Syd

Postet av Sjetne Idrettslag den 4. Jan 2021

Vi er glade for å presentere et samarbeid med Egon City Syd!
Egon City Syd gir en kickback på 10 % til Sjetne IL for all omsetning generert fra våre medlemmer, derfor er det viktig at man sier man er fra Sjetne IL når man er på restauranten.
De har også inngått avtale om arenareklame i idrettshallen. Velkommen med på laget!


https://www.egon.no/restauranter/trc3b8ndelag/city+syd.htmlInformasjon fra hovedstyret i Sjetne IL

Postet av Sjetne Idrettslag den 3. Jan 2021

Informasjon fra hovedstyret i Sjetne IL

Med bakgrunn i dagens pressekonferanse fra Regjeringen hvor nye nasjonale smitteverntiltak ble presentert så har Sjetne IL vedtatt følgende for perioden 04.01.2021-18.01.2021:

 • Idrettshallen stenges helt i denne perioden.
 • Klubbrom og møterom holdes også stengt.
 • Det skal ikke gjennomføres organiserte treninger for noen i idrettslaget innendørs i denne perioden.
 • Treninger utendørs er mulig i faste grupper på maks 20 utøvere og så lenge man kan holde minimum 1-meter avstand. Det betyr at ordinær kontaktidrett utendørs ikke skal gjennomføres i denne perioden.

Fra før vet vi at det gis ikke adgang til å avholde konkurranser for utøvere over 12 år innendørs i kommunale haller i Trondheim kommune frem til 1.februar, Sjetne IL innfører samme tiltak.

Styrkerommet i hallen er allerede stengt.

Idretten har så langt vært flinke. Nå må vi brette opp ermene igjen og alle må bidra til å overholde smittevernsreglene. Vi vil alle hurtigst mulig tilbake til ordinær trening og konkurranseaktivitet, det betyr at vi må være flinke sammen til å overholde smittevern.

Ny informasjon kommer når vi har noe.

Mvh

Sjetne IL