Sommerhilsen

Postet av Sjetne Idrettslag den 18. Jun 2020

Hei alle sammen :)

Det er sol og sommer ute og det nærmer seg ferietid for mange. I den forbindelse kommer vi med litt informasjon fra idrettslaget. 

Sjetnehallen er stengt ukene 26-29. Vi åpner hallen tidligere enn normalt, i ukene 30-33 er det mulig å leie tid i hallen, fra uke 34 er det normal drift med kommunal hallfordeling.

Styrkerommet åpner 1.august. Mere informasjon når det nærmer seg.

I ukene 31-32 jobber vi med å få til noe sommeraktivitet i hallen, dette er ikke klart enda men hallidrettene våre ser på muligheter for å tilby noe aktivitet.

Husk påmelding til Tine fotballskole som arrangeres i uke 33, påmelding gjøres via hjemmesiden vår. Se nyhetssak.

Det nye hovedstyret hadde sitt første møte i går sammen med avdelingslederne. Der ble man enige om prioriterte områder fremover, det første man skal ta tak i etter sommerferien er å fullføre klubbutvikling prosjektet som skal resultere i en klubbhåndbok. Andre oppgaver er for eksempel ny kunstgressbane som dere kan lese om i forrige innlegg. 

Hovedstyret består av følgende medlemmer:

Leder: Elin Vaagan Høybakk

Nestleder: Tom Roger Finstad

Styremedlem: Trygve Kristoffer Henriksen

Styremedlem: Renee Marlene Frisvoll

Styremedlem: Silje Krogstad Sæther

Ungdomsrepresentant: Sanna Follestad

Avdelingsledere:

Fotball: Inge Kappel

Håndball: Wenche Helgemo

Innebandy: Tore Kvande

ABI: Anita Skylstad

Trim: Gunnlaug Bordi Alseth

Ski & Friidrett: Ragnar Aune Melhus

For mere informasjon se i menyen til hver avdeling på hjemmesiden.

Vi ønsker alle en riktig god sommer!0 Kommentar

Sjetne Kunstgress

Postet av Sjetne Idrettslag den 15. Jun 2020

Kunstgressbanen i Sjetnemarka er moden for utskiftning, selve dekket er utslitt etter å ha gjort nytten i mange år. I den forbindelse ser vi samtidig på muligheten for å utvide banen. Slik det er nå er det ikke mulig å spille 9'er kamp og samtidig ha annen trening på anlegget. Vi ønsker å øke kapasiteten slik at det er plass til både kamp og trening samtidig.

Vi har også et mål om å bygge slik at vi kan ha vinteråpen bane slik at vi slipper å kjøre til andre steder i byen for å trene gjennom vinteren. Vi ser for oss å bygge et servicebygg som erstatter dagens banekiosk og container som har plass til traktor, lager og en liten cafe/kiosk.

Mye er planlagt og mange prosesser er godt i gang, men vi er ikke helt i mål enda. Viktigste å få på plass nå er en god finansieringsplan, har du lyst selv eller kjenner noen som kan være med i å bidra i en slik prosess så hører vi gjerne fra deg. 

Vi håper å presentere prosjektet med finansiering på et ekstra ordinært årsmøte i midten av august, eksakt dato kommer senere.  0 Kommentar

Tine Fotballskole 2020

Postet av Sjetne Idrettslag den 10. Jun 2020

Bli med på Sjetne TINE Fotballskole 2020

 

Det er med stor glede vi kan invitere til Sjetne TINE Fotballskole også i 2020. Skolen arrangeres på Sjetne kunstgress 10.-13. august. Deltakerne får sekk, drakt og fotball, i tillegg planlegger vi å servere lunsj hver dag. Skolen er et tilbud for jenter og gutter 9-12 år. Deltakeravgift er 1200 kroner, vi gir søskenmoderasjon på 200 kroner.

Sjetne TINE Fotballskole har pleid å være fulltegnet. I år er vi i skrivende stund usikre på hvor mange plasser vi får lov å tilby, men uansett er det plass til maks 80 spillere. Det lønner seg derfor å være tidlig ute med påmelding. 

Ettersom covid 19 har ført til store endringer, er det heller ikke mulig å presentere et detaljert program for uka før skolen nærmer seg. Men fra 1. juni ble det som kjent igjen lov med nærkontakt og spill i barnefotballen, og vi håper dette opprettholdes gjennom sommeren. 

Vi ønsker å tilby en god skole med fokus på individuelle ferdigheter gjennom ulike artige øvelser. Snart blir det kamper igjen også for barna, og da er Sjetne TINE Fotballskole et godt utgangspunkt for å øve foran høstsesongen. Trykk på vedlagte link for påmelding og betaling. 

https://app.rubic.no/Public/Events/912


0 Kommentar

Årsmøte 2020

Postet av Sjetne Idrettslag den 1. Jun 2020

Vi minner om tidligere innkalling til årsmøte, se vedlagte link for dokumenter til årsmøte 2020 eller se i filarkiv i hovedmenyen. 

https://www.sjetneil.no/storage/files?ui

Som følge av koronapandemien har styret besluttet at årsmøtet skal avholdes digitalt ved bruk av Teams. Dette er det nå anledning til, jf. uttalelse gitt av NIFs lovutvalg 12. mars 2020. 

Alle som ønsker å delta bes om å registrere seg her: https://isonen.com/event/ck9vaduxl49ut0a69y73e3zr9 eller send en e-post til dagligleder@sjetneil.no. Påmeldingsfrist settes til 7.juni kl 2400. Tidlig mandag morgen sendes link til årsmøte og praktisk informasjon om gjennomføring. Det er viktig for styret at vi får vite hvem som ønsker å delta på forhånd, slik at vi ved behov kan oversende relevant informasjon om gjennomføringen av årsmøtet på forhånd, samt at vi kan kontakte deltakerne direkte dersom det skulle oppstå tekniske problemer under årsmøtet.  


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline