Unisport - Nike

Postet av Sjetne Idrettslag den 17. Des 2021

Sjetne IL og Unisport har inngått en avtale som gir idrettslaget en rabattavtale ved kjøp av sportsutstyr av merket Nike. For mer informasjon om avtalen og netthandelen så les mer i denne linken 

https://www.sjetneil.no/p/64151/klubbkolleksjon-unisport-nike0 Kommentar

Koronatiltak

Postet av Sjetne Idrettslag den 14. Des 2021

Se i egen meny på hjemmesiden for oppdaterte tiltak og retningslinjer i forhold til korona.

https://www.sjetneil.no/p/55530/retningslinjer-covid-190 Kommentar

Fotball G16

Postet av Sjetne Idrettslag den 8. Des 2021

Etter noen sesonger uten G16 lag i fotball er det veldig gledelig at vi til sesongen 2022 igjen stiller med et G16 lag i seriespill. Laget har et godt støtteapparat rundt seg og i tillegg har de engasjert tidligere omtalte Fabio som tilfører kompetanse og engasjement. Det er alltid plass til flere spillere og vi ønsker spillere født i 2006/2007  velkommen på trening hos oss. 

Om noen er interessert, så kan de ta kontakt på dagligleder@sjetneil.no eller ta direkte kontakt med trenerteamet for å avtale nærmere https://www.sjetneil.no/p/51948/vare-lag.

0 Kommentar

Trim sine tilbud vinter og vår 2022

Postet av Sjetne Idrettslag den 1. Des 2021

Trimavdelingen ønsker å informere om sine tilbud gjennom vinteren og våren 2022, se infoskriv for å lese om aktivitetene. Trykk på tilhørende link til hver aktivitet for påmelding, eller send en e-post til dagligleder@sjetneil. Du kan også lese mer om trim og deres aktiviteter i egen meny for Trim på hjemmesiden.

Young Girls:

https://app.rubic.no/Public/Events/1063

Zumba:

https://app.rubic.no/Public/Events/1680

Volleyball:

https://app.rubic.no/Public/Events/1067

Old Boys:

https://app.rubic.no/Public/Events/1068

0 Kommentar

Velkommen Fabio!

Postet av Sjetne Idrettslag den 27. Nov 2021

Fabio Araújo er Sjetne Fotballs nye tilskudd på trenersida for de eldste gutte- og jentespillerne. Han kommer til Norge fra Portugal.


Fabio har vært akademitrener i flere portugisiske klubber, blant annet i FC Porto. Han er utdannet UEFA B-trener og har 3-årig universitetsgrad i sports management. Han kommer til Sjetne gjennom et samarbeid med  Scandinavian Football Academy (SFA), som har ansatt Fabio og leier ham til oss.  

Sjetne IL har som klart mål å bygge opp igjen ungdomsavdelingen, etter noen år med  utfordringer med frafall. Årsakene til dette er komplekse og sammensatte.  

Høyne kompetansen
I juni ble det spilt inn som et ønske fra trenere på gutter 14-12 år om støtte til mer kompetanse på trenersida. 

Resultatet av dette ble samarbeidet med SFA om at Fabio som skal tilføre kunnskaper både på feltet og i trenerteamene. Han har mye erfaring med aldersgruppene 10-15 år. Tilbudet er også gitt jentelagene 13 og 12 år, som også valgte å takke ja. 

Engasjert trener
Fabio Araújo har derfor denne høsten trent guttelagene to ganger per uke, og jentene en gang i uka. Vi har skrevet kontrakt med Fabio og SFA ut juni 2022, og er svært glade for å ha ham i klubben. Foruten høy fotballfaglig kompetanse tilfører han også et brennende engasjement. 

De foreløpige tilbakemeldingene vi har fått, er at både spillere og trenere er veldig fornøyde. Fabio får ros for å se den enkelte spiller og er ivaretakende og støttende. Han er også “krevende” som han selv sier, med den hensikt å utvikle spillere til å stadig ta et steg videre i utviklingen sin. 

Trenerseminar
24. november inviterte vi alle trenere og lagledere for 10 til 14 år til en fotballfaglig kveld med Fabio og kompisen hans Ricardo, som var i Norge. Ricardo er landslagstrener for U19 og U16 i Portugal. 

Temaet var Fabio sine observasjoner og tanker om Sjetnespillet så langt, og begge kom med klare formeninger om hva vi kan jobbe med videre for å utvikle både spillere og lag. 

Trenerne fikk noen innspill på øvelser, og vi avtalte å ha flere møter i løpet av vinteren og våren 2022 hvor vi skal snakke mer om metode, taktikk, konkrete øvelser og spiller- og lagutvikling. 

Vi gleder oss til fortsettelsen, og ønsker Fabio Araújo velkommen til Sjetne!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline