Sjetne IL Fotball Fritidsordning

Postet av Sjetne Idrettslag den 29. Jun 2022

Informasjon Sjetne IL FFO

Hva er FFO?
Fotball Fritidsordning (FFO) er et fotballtilbud etter endt skoledag for fotball interesserte barn som går i 2., 3. og 4. klasse på Sjetne og Okstad skole. Sjetne IL har pr. i dag plass til 35 barn pr. dag. På FFO er vi opptatt av å skape en god mestringsarena for barna. Vi skal se alle, uansett nivå og kjønn. Vi tilpasser øvelser og utfordringer slik at alle barn opplever mestring i løpet av en trening. I tillegg er vi en god sosial arena som knytter barn sammen på tvers av skolegrenser. Det er utarbeidet en god og gjennomtenkt treningsplan som følges av alle trenere. Denne hjelper oss i å kvalitetssikre arbeidet vi gjør her hos oss. Hvert barn skal oppleve mestring på hver eneste FFO-trening. Det er vårt mantra. Dersom et barn opplever mestring, vil dette skape mer motivasjon og økt glede til trening. Fotball fritidsordningen holder stengt ved normale høytider (Jul, Påske, 17.mai) osv. Ved skolens vinterferie og høstferie holdes FFO åpent som vanlig. Når det gjelder sommerferie så er tanken å holde åpent hele juni, stengt i juli og åpent fra august. FFO holder åpent på skolens planleggingsdager.

Mat:
Vi serverer mat på klubbrommet i TOBB-hallen Sjetne IL alle dager før treningsøkten. Det blir brødmat, pålegg og drikke.

På spesielle anledninger kan det bli servert is, kake o.l. Gi beskjed til lederne dersom det skulle være noen som har spesielle matbehov, allergi o.l.

Fotballtrening:
Da dette er en fotball fritidsordning, legger vi mest vekt på fotballen. Vi tilbyr gode fotballfaglige basistreninger, med egne instruktører. Det legges stor vekt på holdninger og ikke minst et godt sosialt miljø. Alle fotballøktene foregår på Sjetne kunstgress.

FFO Leder

Daniel Anfindsen er tilsatt som leder av Sjetne IL sin fotball fritidsordning, han er 25 år og kommer fra Sandnessjøen. For tiden studerer han idrett. Tidligere har han jobbet hos Sandnessjøen IL sin fotball fritidsordning og har erfaring både som instruktør og administrator hos de.

Åpningstider på tirsdag og torsdag:

1400 - 14.30: Henting, spising og fri lek (løkkefotball)

14.30 - 15.45: Trening

15.45 - 16.15: Rydding / Henting og frilek (barnepass)

16.30: FFOstenger, alle må være hentet eller gå hjem selv.

For å kunne sikre kvalitet på FFO tilbudet og treninger, er det ønskelig at barna ikke forlater FFO før trening er ferdig. Vi har forståelse for at det noen ganger er behov for å ta barna ut tidligere, og da ønsker vi melding om dette på e-post.

Priser FFO 2022 (månedspris):

  • 1 dag i uken 650,-
  • 2 dager i uken 1200,-

Betalingen for FFO er bindende for 1 måned. Sjetne IL sender faktura den 1.hver måned.

Transportkostnader fra Okstad skole kommer i tillegg.

Link tilpåmelding i Rubic:

https://app.rubic.no/Public/Events/3777

Oppstart:

1.september

Ta kontakt med FFO leder Daniel Anfindsen e-post: daniel_anfindsen_@hotmail.com eller mobil 45248621 for mer informasjon, eller daglig leder Espen Refsnes på dagligleder@sjetneil.no 92809045.

Huskeliste: 
✓ Fotballsko/joggesko 
✓ Treningsklær (barna kan gjerne gå i treningsklær denne dagen på skolen) 
✓ Husk skift (viktig å sjekke yr.no alledagene) 
✓ Vi har tilgang til garderober 
✓ Vi stiller med utstyr som fotballer, vester etc. 
✓ Ekstra matpakke/energibar anbefales som energipåfyll ettertrening. 
✓ Godt humør.  😊
Sjente IL Trim høsten 2022

Postet av Sjetne Idrettslag den 28. Jun 2022

Sjetne IL sin Trim avdeling utvider og endrer på sine aktivitetstilbud, både innhold og priser er evaluert og man har kommet frem til litt annerledes innhold for høsten 2022. Når det gjelder påmelding til gruppetimene med instruktør er det mulig å melde seg på en av de, to valgfrie eller alle sammen. Det ligger en liten rabatt i prisen hvis man melder seg på flere. Alle gruppetimer foregår i aktivitetsrommet i 2.etasje i vår egen idrettshall TOBB-hallen Sjetne IL.

Trykk på link i denne artikkel for påmelding, eller send en e-post til dagligleder@sjetneil.

Påmelding: https://app.rubic.no/Public/Events/3778

Sjetne IL Tine fotballskole 2022

Postet av Sjetne Idrettslag den 10. Mai 2022

Det er med stor glede vi kan invitere til Sjetne IL TINE Fotballskole også i 2022. Skolen arrangeres på Sjetne kunstgress 15.-18.august. Deltakerne får sekk, drakt og fotball, i tillegg planlegger vi å servere lunsj hver dag. Skolen er et tilbud for jenter og gutter 9-12 år. Deltakeravgift er 1200 kroner, vi gir søskenmoderasjon på 200 kroner. Søskenmoderasjon refunderes i etterkant, dette skyldes tekniske utfordringer.

Sjetne TINE Fotballskole har pleid å være fulltegnet. Det lønner seg derfor å være tidlig ute med påmelding.

Et detaljert program for uka kommer når skolen nærmer seg. 

Vi ønsker å tilby en god skole med fokus på individuelle ferdigheter gjennom ulike artige øvelser. Sjetne TINE Fotballskole er et godt utgangspunkt for å øve foran høstsesongen. 

Påmelding:

https://app.rubic.no/Public/Events/3484


Årsmøte Sjetne IL 2022

Postet av Sjetne Idrettslag den 21. Feb 2022

Til medlemmene i Sjetne IL.

Innkalling til årsmøte i Sjetne IL 2022.

Styret innkaller herved til årsmøte i Sjetne IL. Årsmøtet avholdes 24.mars klokken 1900 i klubbrommet i TOBB-hallen Sjetne IL.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før på vår hjemmeside, se i filarkiv menyen eller bruk link  

https://www.sjetneil.no/storage/files?uid=1103267401&pfi=65032

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 10.mars til dagligleder@sjetneil.no Det ønskes at vedlagte mal brukes.

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Sjetne IL i minst én måned, fylle minst 15 år i 2022, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Sjetne IL. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

For mer informasjon om årsmøte samt regler om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se Sjetne IL’s lov. Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan Sjetne IL kontaktes på dagligleder@sjetneil.no

Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen

Styret Sponsorsamarbeid med RS-Bygg og Eiendom AS

Postet av Sjetne Idrettslag den 4. Feb 2022

Vi er veldig glade for at sjetnemarkingen Rune Sjøbakk, gjennom sitt entreprenørfirma RS-Bygg og Eiendom AS, velger å støtte  Sjetne IL. Rune har fra første dag etter åpning av ny hall støttet idrettslaget ved å utføre gratis vedlikehold etter behov. Nå er vi blitt enige om en utvidet avtale hvor RS-Bygg og Eiendom AS gir tilbake til idrettslaget ved prosjekt som utføres på eiendommer i Sjetnemarka, Kroppanmarka og Okstad. Det samme gjelder tips fra Sjetne IL sine medlemmer som fører til oppdrag andre steder i byen . 

RS-Bygg og Eiendom AS  er et velrenomert firma som leverer alt fra tilbygg, rehabilitering, takarbeid og baderom. Skal du pusse opp i større eller mindre  grad, ta kontakt med Trøndelags triveligste snekker, Rune. I tillegg til å få en dyktig kar til å gjøre jobben du ønsker å få utført,  støtter du idrettslaget. Ta kontakt med Rune via denne linken https://rs-bygg-eiendom.svenn.com/