Et historisk øyeblikk i Sjetne Innebandy

Det har vært en lang reise for Christopher Aune Klungervik som startet med innebandy for 10 år siden og med landslagsuttak som startet i Trondheim i januar 2018. 

2019-01-04
kraeder

(Klikk på bildene for å se hele bildet).

Landslagsledelsen for U19 var på uttaket i januar 2018 for å se på spillere fra Midt-Norge, og hvor det ble gjennomført tester og spillsekvenser. Etter uttaket fra Midt-Norge ble 3 spillere fra Sjetne, 4 spillere fra Nyborg og 1 spiller fra Nidelv plukket ut til å delta på den første samlingen for U19-landslaget i Lillestrøm. Sjetneguttene har alle gjort en meget god innsats og er gode forbilder både på og utenfor banen. Filip Ræder, Christian Refsnes og 4 andre spillere fra Trondheim falt fra etter hvert som det spisset seg til i konkurransen om de siste plassene.  Til slutt stod de igjen med 2 gutter fra Midt-Norge hvor en av de var vår målvakt, mest kjent under kallenavnet AK. Nå står Polish Cup for døren for den unge og lovende innebandyspilleren fra Sjetne med offisielle landslagskamper mot Danmark, Tyskland, Sveits, Polen og Tsjekkia. Deretter venter et nytt NM i mars sammen Sjetne G18 som denne sesongen rykket opp til 1. divisjon herrer.


«I mars 2017 dro jeg, Christopher og laget mitt Sjetne Panthers G 17, til Sarpsborg for å spille vårt andre NM.
Vi spilte et solid mesterskap, der jeg følte jeg fikk vist frem mitt potensiale som målvakt.

Etter NM ble jeg, Christian Refsnes og Filip Ræder tatt ut til en ny U19 samling i Oslo der det var mange dyktige innebandy spillere fra hele landet.

Deretter var det sommertrening som gjaldt.  Jeg hadde mye egentrening på sommeren, pluss treninger med Sjetnelaget.

I august reiste vi sørover igjen for Vikingtest og spillsekvenser. Jeg følte jeg gjorde det OK på vikingen, og sprang en solid beeptest som jeg er veldig fornøyd med.

I september dro U19 landslaget på teambuilding i Østmarka. Der vi lå i grupper på 6 og 6 i lavvoer. Vi gikk 14 km i skogen fra fredag til søndag morgen samt at vi fikk et trivelig besøk. En fra navy seals med navn Bristol hadde en 2 timers beinhard treningsøkt på lørdagen. På søndag når vi kom frem til Høyenhallen gjennomførte vi vanlig innebandytrening pluss spilling. Alt i alt en veldig lærerik helg.


Så kom oktober og vi hadde vi samling i Oslo igjen. Vi trente i Lørenhallen, og der hadde vi en 2 timers treningsøkt, pluss 1 timers teori etterpå. Samme dag spilte vi tilslutt en treningskamp mot Tunet herrer Elite og vant 9-3. En meget solid kamp fra vår side. På søndag trente vi i Bjølsenhallen med en 2 timers treningsøkt, deretter spiste vi middag og avsluttet helgen med en intern kamp.

I november dro vi til Mariestad i Sverige. Der hadde vi en treningshelg med 3 treningsøkter og to treningskamper mot veldig god motstand.

Den første kampen vi spilte vant vi 11-3 og den siste kampen vi spilte vant vi 8-5. Den kampen jeg sto i mål kunne jeg notere meg en strafferedning og til og med en assist Husker veldig godt den kampen jeg fikk stå, med strafferedning og assist, men det som gikk langt inn i hjertet var at jeg fikk for første gang bruke keeperdrakt med flagget på brystet og det er den beste følelsen jeg har hatt.

Nå har jeg blitt tatt ut til Polish Cup for å spille offisielle landskamper for U19-landslaget mot Danmark, Tyskland, Sveits, Polen og Tsjekkia.

Alt jeg har vært med på hittil har vært en drøm som har gått i oppfyllelse. Siden jeg startet med innebandy for 10 år siden så har det alltid vært en drøm for meg å spille med flagget på brystet.

Jeg må også si tusen takk til alle som har hjulpet meg i Sjetne. Foreldrene, trenere og lagspillere i Sjetne Panthers.

Jeg vil også si spesielt takk til min onkel/trener Espen Larsen Refsnes som gjorde meg til den målvakten jeg er i dag. Jeg har ikke greid det uten han. Han har vært en veldig viktig brikke for meg som trener og fått gode råd og tips, ikke minst vært en god støttespiller.

Jeg ønsker også å takke Sindre Eliassen. Han har alltid hjulpet meg med egentrening i hall og med skuddtrening på meg. Han tok meg under hans vinge».

 

Kalender

Juni
MTOTFLS
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket