Flott debut for Sjetne-dommer i Toppserien

En stor grattis til Sjetne-dommer Helle Reiten (18) som debuterte som kampleder på aller øverste nivå i norsk fotball sist lørdag. Helle var assistentdommer i toppserieoppgjøret mellom Trondheims-Ørn og Røa, en oppgave den unge Sjetne-dommeren løste utmerket.

Av Arne Morten Rolseth

Sjetnes egen Helle Reiten (til venstre) med hoveddommer Ingvild Langnes Aarland og assistentdommer Amalie Nyeng.

– Det var veldig artig, smiler Helle etter toppseriedebuten på Utleira stadion. – Jeg var ganske spent, men føler at det gikk greit.

Lovende dommer
Helle er en av mange fremadstormende kampledere fra Sjetne. Hun gikk klubbdommerkurs i 2013 og rekruttdommerkurs i 2015. Hun er den fjerde dommeren, og den andre kvinnedommeren, fra Sjetne som er assistentdommer i Toppserien.

– Helle utmerket seg som dedikert og engasjert allerede som klubbdommer. Hun har kommet opp på et høyt nivå i ung alder, og jeg tror på at Helle kan nå helt til topps, sier Ingri Kappel Kirkbakk, dommerkoordinator i Sjetne IL.

Flere kamper
For Helle venter mange spennende oppdrag denne sesongen. Blant oppgavene framover er NM for kvinner, 1. divisjon for kvinner og eliteklassen for Jenter 17. Allerede 29. april er hun tilbake i Toppserien, som assistentdommer i oppgjøret mellom Trondheims-Ørn og Sandviken.

Ta gjerne turen til Utleira Stadion og se vår egen toppdommer i aksjon!

Helle i fint driv

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift