Emilie tatt ut på Landslaget for 02-jentene i håndball

5 jenter totalt fra Region Nord har blitt tatt ut på første landslagssamling for 02-jentene, og Sjetne har fått med en spiller.

I juni 2017 deltok Sjetne med 8 spillere fra 2002-kullet på talentsamling på Orkanger i håndball (Emilie Romul, Alicia Santamarta, Therese Bjørgen, Sandra Tran, Falk Gangåssæter, Erik Martin Kallestad, Andreas Gresseth og Iver Lorentzen). Av disse deltok Sandra Tran på samling i Skien som 1 av 8 som ble tatt ut fra talentsamlingen. Emilie, Alicia og Erik Martin sto som reserver. Sandra spilte da for Tiller, men meldte overgang før seriestart til Sjetne sammen med alle sine lagvenninner. Etter dette har regionen arrangert 3 RLM-samlinger (Regionalt Landslag). Her har Emilie og Sandra blitt innkalt til alle 3, Alicia 1, Erik Martin og Iver til 2 og Falk til 1.

Neste steget nå er Landslagssamling for 02-kullet, som skal arrangeres i november. Her har Region Nord (Møre- Tromsø) fått med 5 spillere. Av disse har Sjetne fått med Emilie Romul. Det er en veldig bra prestasjon, og vi er fryktelig stolte av Emilie. Vi ønsker henne masse lykke til på samling, og håper dette er en motivasjon til resten av jentene på laget som også ønsker en plass der oppe.

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift