Hvordan ta godt vare på idrettsungdom?

Flest mulig - lengst mulig - best mulig: Hvor langt er det mulig å strekke det? Sjetne Fotball inviterer til trener og oppmannsmøte tirsdag 27. juni i Sjetne bydelshus

Som tradisjonen tilsier inviterer vi også i år til grillfest med fotballfaglig påfyll før de fleste av oss skal ha ferie. Sett av kvelden tirsdag 27. juni kl. 18-21 i glasshuset.

Tommy Bang LarsenVi håper flest mulige trenere, oppmenn og foreldrekontakter samt alle tillitsvalgte i Sjetne Fotball og ABI vil delta på dette inspirerende møtet. Vi får besøk av Tommy Bang Larsen (bildet), som i 15 år har vært ungdomsfotballtrener i Ranheim IL. Han skal fortelle om Ranheims utvikling av ungdomslag i alderen 17-19, der klubben har klart det kunststykket å forene toppsatsing med en enorm interesse for breddefotball. Tommy har ansvar for ikke mindre enn tre G19-lag, takket være parolen: flest mulig, lengst mulig, best mulig.

Vi får høre hva som har vært verdigrunnlaget og hvorfor spillerne har valgt å fortsette med idretten sin. Som kjent sliter mange klubber, Sjetne inkludert, stort med frafalll i ungdomsklassene. Hvordan kan vi legge til rette for trivsel og utvikling?

På grunn av matservering må vi vite hvor mange som kommer, så påmelding skjer til leder Inge Kappel. Skriv i e-posten hvilket lag dere kommer fra.

Påmelding senest fredag 23. juni.

Velkommen!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift