Sjetne Håndball får besøk av landslagsspiller Eivind Tangen

Onsdag 24/5 kommer Eivind Tangen og trener vårt G11 lag i Åsheimhallen i tidsrommet 1830-2000.

Onsdag 24. mai får Sjetne besøk av Eivind Tangen, som skal trene Sjetnes G11 lag i håndball. Dette er i forbindelse med at Marco på vårt G11 lag er plukket ut til å være minihåndballgutt/maskot for herrelandslaget i håndball i 2017. Dette er et samarbeid mellom Norges Håndballforbund og Gjensidige.

Eivind Tangen er 24 år og kommer fra Bergen. Han debuterte på landslaget som 17-åring og var tidenes yngste herrelandslagsspiller i håndball. VM i 2011 deltok han også i, men har vært noen år borte fra landslaget pga småskader. I 2016 ble det meldt om at Tangen gjorde comeback på landslaget. Med sin venstrehendte slegge fikk Norge et positivt tilskudd i laget.

Eivind Tangen skal være mentor for Maro, og det er stort for både klubben, laget og ikke minst Marco at han kommer til Trondheim nå på onsdag kl. 18.30 i Åsheimhallen.  

Vi håper så mange som mulig av Sjetnesupportere ønsker å delta som tilskuere på denne treningen. Alder og kjønn spiller ingen rolle. Det vil være muligheter til å ta bilder og få autografer også.

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift